Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Butának tartom magam. Hogyan...

Butának tartom magam. Hogyan tudnám magam fejleszteni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok van egy szakmám abban is dolgozok. Tök jól keresek úgy ahogy a mindennapjam álltalában jól telnek. De úgy érzem, hogy nem élek csak létezek. Társaságban mindíg én vagyok az a személy akin lehet nevetni mert viccesen és bután fogalmazok meg mindent. Egyszerűen nem tudok okosságot mondani. Ilyenkor nevetek én is velük, de mikor haza jövök úgy érzem hogy szánalmas vagyok és csak arra vagyok jó hogy a butaságaimon nevessenek. Ez már több társaságnál így volt. Egy értelmes témához nem tudok hozzászolni. Szeretném magam fejleszteni. Szeptembertől jelentkezni fogok érettségire. Szeretnék tovább tanulni. Esetleg utána egyetem Szeretném magam fejleszteni. Bővíteni a tudás táram. Szerintetek nagyon reménytelen eset vagyok?
2020. febr. 26. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Ma igen sokan belém rúgtak átvitt értelemben, úgyhogy egy "mindenkit utálok" alaphangulatom volt mostanáig.

Ez a kérdés annyira szép a szememben.

És sajnálom hogy így érzed magadat, és az egész helyzetedet.

Ebből a kérdésből több értelmet látok benned mint sok egyetemre felvett személyből, aki "egyetemistának" hívatja magát.

Csak sok szerencsét és tapasztalatokban gazdag utat szeretnék kívánni.

2020. febr. 26. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az okosság bizonyos értelemben azt jelenti, hogy egy fajta minták között gyorsan eligazodsz.

Szóval egy kicsit jártasságot jelent, itt a jártasságot nézheted szó szerint. Sokat kell járkálod azok között a minták között és akkor majd tudod őket kezelni. Szóval gyakorlás. Lépésről lépésre. Fel kell építeni az idegi kapcsolatokat.

Kezdd ezzel!!!!!!!!! (azért raktam ennyit, mert ez az egyik legjobb tanulásról szóló kurzus):

[link]

Ha megnézted és írsz ide dolgokat, akkor még írok én is dolgokat.

Jah még annyi, hogy lehet az is, hogy egy introvertáltabb típus vagy eleve, szóval lehet sok emberrel eleve nem működsz olyan jól, mint eggyel.

2020. febr. 26. 23:45
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagy te buta.

Csak tanulj meg csendben maradni, nem kell a központban lenni állandóan.

Gondolom te vagy az aki, mindig viszi a szót.

Lehet, hogy te vitának tartod magad, de nem biztos hogy mindenki így gondolja.

2020. febr. 27. 05:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tűnsz butának. Fejlesztheted magad olvasással is. Keress olyan könyveket amik érdekelnek. Nem regényekre gondolok elsősorban, hanem pl. ha érdekel a csillagászat vagy a történelem, olvass ilyen témájú könyveket. De interneten is olvashatsz.
2020. febr. 27. 07:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Már alapból nem lehetsz buta, ha ez a gondolat megfogalmazódott benned. Ha buta lennél, akkor most arról áradoznál, hogy te milyen okos vagy és a többiek milyen hülyék.

Aki meg akkor is röhögcsél, amikor komolyan beszélsz, akkor azon elgondolkodnék, hogy valóban a barátod-e. Lehet, hogy a társaságoddal is vannak problémák.

2020. febr. 27. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetsz buta, amiért ezt a helyzetet így átlátod. Ez biztos.

A fogalmazásodon kell javítanod.

Olvass sokat és gondold át kétszer mit mondasz, hogy fogalmazol.

2020. febr. 27. 12:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben úgy érzed, szeretnél tovább művelődni, hajrá! Az ember sosem tudhat eleget. Illetve attól, hogy valaki "nagy" dolgokról beszél, közel sem biztos, hogy értelmeset mond. Esetleg csak magukat akarják okosnak érezni, azért nyomasztanak téged, aki valóban értelmes, az elmagyarázza a dolgokat, nem körberöhög.
2020. febr. 27. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!