Milyen ember után fordultatok meg legutóbb az utcán, és miért? Mire figyeltetek fel annyira, amikor elsétált mellettetek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 16:52
41/49 anonim válasza:
Utánam, de csak akkor, ha feszülős ruhákat hordok. Egyébként rám se néznek. Számomra azt hiszem ennyiből világos, hogy nincs jelentős különbség a nemek között.
:D
F
42/49 anonim válasza:
Animés póló, eseteg lolita öltözék. Fiú vagy lány,az mindegy.
43/49 anonim válasza:
Nem szoktam. Ketfeju borju utan sem. Lattam, nem a cirkuszban vagyok, nem akarok tapintatlan bunko lenni.
44/49 anonim válasza:
Néhány hónapja a bevásárlóközpontban elhaladt mellettem egy család. Apa, anya, gyerek, brutálisan elvoltak hízva, de leírni sem tudom mennyire. Hátul ballagott a kislány egy nagy fánkos zacskót lóbálva, ő is iszonyatosan kövér volt. Megbámultam őket, mert egyszerűen irreális volt az egész, hogy embereket nem érdekel hogy mit művelnek a saját gyermekükkel.
45/49 anonim válasza:
Ha nem a baratommal vagyok,akar utana is nezek,ha vki jol nez ki/helyes/szep/jo a stilusa,akar lany ,akar fiu.
46/49 anonim válasza:
Én a faluban a pap után fordultam meg, amikor mentem biciklivel, mert nagydarab jóképű hím. Majdnem bele is tekertem az árokba.
48/49 anonim válasza:
És akkor még nem is tudtam, hogy ő a pap.
49/49 anonim válasza:
Olyan ember után fordulok meg aki fingott vagy pisis a nadrágja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!