Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen ember után fordultatok...

Milyen ember után fordultatok meg legutóbb az utcán, és miért? Mire figyeltetek fel annyira, amikor elsétált mellettetek?

Figyelt kérdés

2020. júl. 3. 16:52
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
45%

Vagy itt az 1.sràc

[link]

7.voltam

2020. júl. 3. 17:12
 12/49 anonim ***** válasza:
28%
Egy csajnak a seggét néztem, mert rohadt nagy volt.
2020. júl. 3. 17:47
 13/49 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudok visszagondolni olyan alkalomra, hogy ilyen történt volna.
2020. júl. 3. 18:02
 14/49 anonim ***** válasza:
81%
Megfordulni max. akkor szoktam, ha valaki nagyon hasonlít egy ismerősömre, megpróbálom felmérni, hogy tényleg ő-e az. A legutolsó alkalmat nem tudom felidézni, nem mostanában volt. Egyébként eléggé a saját fejemben élek, szóval a legtöbb embert simán kiszűri az agyam a látóteremből, olyankor csak annyit érzékelek belőlük, hogy van valami előttem, amit ki kell kerülnöm.
2020. júl. 3. 18:07
 15/49 anonim ***** válasza:
35%

Budapest belvárosban elég sok mindenki után meg lehet fordulni.

Az egyik "feltűnő jelenség" egy fekehe hajó, műmellű cicababa volt. Látszott, hogy csak a melle van feltuningolva, de mellette sportos, szép arcú és fiatal volt.

Vagyvannak azok a nők, akik vékonyak, mégis formás mellük, kerek fenenkük van és mindemellett olyan dögösen mégis ízlésesen vannak felöltözve, hogy szinte a nőiesség megtestesítői.

2020. júl. 3. 18:28
 16/49 anonim ***** válasza:
20%
Minden fiatal csaj után, ki vagyok éhezve.
2020. júl. 3. 19:04
 17/49 anonim ***** válasza:
68%
Egyszer láttam egy pasit aki úgy nézett ki, mint egy tipikus ausztrál vagy kaliforniai szörfös arc. Hosszú szőke haja volt, napbarnított bőr, tetkók, minden. Csak deszka nem volt nála. Őt valamiért nagyon megnéztem.
2020. júl. 3. 19:52
 18/49 anonim ***** válasza:
48%
Általában a nők lábát nézem ilyen mezítlábas időszakban, így egy szebb női láb miatt fordultam vissza ma is.:)
2020. júl. 3. 23:02
 19/49 anonim ***** válasza:
63%
Azt megtudhatjuk ki gerjed a dislike gombra?
2020. júl. 4. 22:40
 20/49 anonim ***** válasza:
85%

Én nem tudom kajak mi van itt, nem mind rossz, én a zöldeket nyomtam, de nem sokat ér, ahogy látom.

Csak a nagyon "bunkóra" ment az X de az érthető.

2020. júl. 4. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!