Kresz tanfolyamon szoktak kötözködni?
nem kötözködés, mivel nem szóbeli vizsgáról van szó
egy számítógépes, feleletválasztós teszt, de ha nem seggelsz be minden felesleges szart garantáltan megbuksz
szerintem nehéz, megtanultam minden fontosat és lényegeset, erre a vizsga tele volt olyanokkal, amiket inkább autószerelőknek kéne tudnia, számomra nem fontos, és soha nem fogom használni, persze megbuktam.
de mindegy, igazából már meg sem lepődtem.. mindegy mit tanul az ember, annak a 90%-a felesleges hülyeség.
Ember miért kötnének beléd ? Gondolom annyira sz@rul vagy hülyéül nem nézel ki , külömben is mindenki azzal van elfoglalva hogy megtanulja
a dolgokat és elsőre átmenjenek a vizsgán mert senkise akar plusz vizsgadíjat fizetni , a oktató tanár meg azzal lesz lefoglalva hogy gyorsan leadja a tananyagot én 17 évesen voltam és mindenki lesz@rt mindenkit senki se csesztetett senkit bár én budapesten a duna plázánál lévő suliban voltam és ezért is kb csak fiatal jó csajok meg 2 fullos milf volt meg egy kettő normális fiatal meg középkorú srác meg férfi ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!