Gyakran élem bele magamat, hogy tanfolyamok által szakmám lehet ahol megbecsülnek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl jóképességű. Szakközepet eröltették a szüleim, de háromszor ismételtem évet. Majd levelezőn tudtam csak befejezni, de szakmám nincsen (beírtak ugyan valamit amit be is magoltam, de valójában nem értek hozzá). Jelenleg betanított munkás vagyok egy üzemben. Gyakran képzelgek elérhetetlen dolgokról, például hogy kameraman tanfolyamra iratkozok be és operatőr leszek egy TV társaságnál :D (nagy az esélye, mi?). Mindig valami hasonló marhaságot találok ki, aztán hónapokig azzal foglalkozom. Pl betanultam a neten, hogy milyen kamerák vannak.2020. jún. 25. 07:40
1/7 anonim válasza:
Én a helyedben a környezetemben néznék szét. Dolgoztam gyàrban irodàn.
A csopvez netto fel milliot keres ugy hogy van vmi szakmunkas vegzettsége par ev gyakorlata olyan sötèt mint az atom irni se tud, favicceket nem èrt, de a szakmahoz ért es feltették csopveznek.
Masik srac hegesztö csak ö tud hegeszteni(a hegesztök altalaban nem tudnak de ö kitanult mindent minden munkahelyen)külföldeöl 1 ev alatt 3 milliot hozott haza kp ban es itthon öt is feltették csopveznek netto felmillaert szintén.
Harmadik ismerösöm kocsikat javit feketén föàllàsban a kis aknàs garàzsàban, olyan szinten él belöle hogy az asszonynak nem kell dolgoznia sem, de lakàst is vettek gyereknek, is mindene megvan.
Igazabol a sz.rbol is kinöheti magàt bàrki
2/7 anonim válasza:
Tudasod altal becsulnek meg, nem a papir altal, amit akarmilyen tanfolyam ad. A papir csak feljogosit bizonyos munkakorok betoltesere. Tehat semmi sem lehetetlen, ha a papir mogott tudas rejlik. Olyan kepzest valassz, ami erdekel, vagy amihez mar konyitasz kicsit, es fejleszd magad.
3/7 anonim válasza:
Kettes válaszolóval értek teljesen egyet.
4/7 anonim válasza:
Ha szeretnél operatőr lenni vágj bele! Ne legyél kishitű. Tök jó hogy van olyan dolog ami érdekel.
5/7 anonim válasza:
tanfolyamon nem tanulsz annyit mint rendes iskolában. azzal se leszel jobb.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából elég buta vagyok, így esélytelen egy tanfolyam amúgy, ez csak ilyen álmodozás. Munkahelyen egyszer beadtam a tesztet egy magasabb pozicióra, de annyit értem el vele hogy hetekig rajtam nevettek a kollégák és rámragadt a “főnökúr” gúnynév.
2020. jún. 25. 15:36
7/7 anonim válasza:
Nem vagy buta!! Ne mondj magadra ilyen negatív dolgokat!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!