Mit jelent hogy Márkus László színész az anja miat nem volt se nő se férfi? És igaz a Posta Irén emiatt volt vele jóba?
Figyelt kérdés
"Márkusnál születése után a fiúgyermekeknél szokásos rutinvizsgálatokat nem végezték el, ezért egy rendellenességét későn vették észre"
febr. 3. 21:58
2/8 anonim 

válasza:

Bocsáss meg, a kérdésedre nem tudok válaszolni, de a “posta” Irén nagyon sérti a szemem. Ismertem őt személyesen, és PSOTA Irén a neve.(ugyan nem volt egy könnyű ember, de egy zseniális színésznő volt, és csupaszív is tudott lenni, isten nyugasztalja)
4/8 anonim 

válasza:

Ohh az már fel sem tűnt xD igazad van!
6/8 UlfOrmson 

válasza:

Engem meg sem lepett a kérdező helyesírása, miután láttam, hogy a Bors egyik "cikkét" linkelte...
7/8 anonim 

válasza:

Linket látva valamiért én sem lepődtem meg a helyesíráson.
8/8 anonim 

válasza:

Amikor Márkus László született, még nem volt rutin vizsgálat erre vonatkozóan. Nyilván nem hanyagságból nem vizsgáltatta ki az édesanyja.
Az ilyen egészségügyi magánjellegű vonatkozásoknak nincs jelentőségük.
Márkus zseni volt, az élete a színház, és minden műfajban kiváló volt.
Szintúgy Psota Ireén, akinek a nevét az egyik rendező-igazgató potentát valóban Posta Irénre akarta változtatni, hogy könnyebben kiejthető legyen. Ismereteim szerint egyetlen plakáton meg is jelent így. Psota aztán ragaszkodott a születési nevéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!