Tom Hardy miért nem csináltatja meg fogsorát színész létére?
Mi a baj a fogaival? Hardynak (és Cavillnek is) ugyanolyan természetellenesen fehérre fehérített fogsora van a legtöbb képen, mint az összes USA-ban dolgozó hírességnek. Az amerikai fehérített fog ráadásul az európai fehérített fognál is 2-3 árnyalattal fehérebb, pedig az európai fehérítés se a fog természetes színét adja, - ami világossárga / csontszínű - hanem annál fehérebbet.
Nem a reális ápolt szintet, hanem többet, egy mesterséges és idealizáltan ápolt szintet hoz.
Mi van akkor, hogyha kicsit csálé, torlódott vagy néhány fog hegyesebb a többinél, esetleg van egy-két plusz fog?
Attól még nem egészségtelen.
Már agyhúgykövem van attól, hogy a magyarok ennyire fetisizálják a műfogsorra hajazó, tökéletesen egyforma méretű és szimmetrikus, természetellenesen rendezett fogakat, és ezért minden más már undorító, és ferde szemmel néznek arra, aki nem b.sz ki rá milliókat az ablakon, hogy nem beteg, tisztán tartott fogakat rendezgessen a fogorvos.
Akinek nem tökéletesen szimmetrikus az arca, az meg rohanjon plasztikai sebészhez, mert egészségtelen és igénytelen? Pofám leszakad.
#2 nem a foguk színére irányult a kérdés, hanem arra, hogy összevissza állnak. Akinek sok pénze van megcsináltatni, az miért nem teszi? Ez a kérdés. Nekem pl. volt egy bazinagy rés az első fogaim között és amint összegyűlt rá a pénzem, megcsináltattam. Egyszerűbb így a beszéd, a rágás, nem alakul már ki rajta fogkő és persze esztétikailag is sokkal szebb.
Persze ettől még mindenki azt kezd a fogaival, amit akar, ahogy neki jó, csak személy szerint én sem értem, hogy ha van rá pénz, akkor miért ne🤷🏼♀️
#4 Nekem alul és felül is kettővel több fogam van, semmiben se akadályoz, orvosilag sosem volt semmilyen probléma vele. Beszédkor, evéskor, fogmosáskor sincs semmi panasz. Kihúzathattam volna többször is őket, de abszolút nem zavar. Fel sem tűnik.
A részemről az a fura, hogy ha nincsen rájuk panasz, nem fájnak, nem betegek, nem akadályoznak a mindennapi életben, betöltik a funkciójukat, akkor miért görcsöl rá ennyire valaki, hogy mértanilag nem tökéletesek. Ha az lenne a természetes és a normális, akkor nem kellene ennyi beavatkozást végezni rajta. Nekem ez ugyanaz a kategória, mint a plasztika.
De ha őt nem zavarja, akkor minek? Nekem is összevissza állnak. És? :D Engem nem zavar, akit meg igen, az ne nézzen oda. Nem fogom kihúzatni legalább 4 egészséges fogam vadidegenek kedvéért. (Ez lett volna az előfeltétele a fogyszabályzónak)
De ha neked olyan “probléma” van a fogaiddal, ami nemis látszik, az akkor hogy jön ide? :D Az említett két hírességnek full látszik, hogy alul csálék a fogai. Ettől még persze nagyon jó pasik, vonzók meg minden, de ha a helyükben lennék, én biztos nyomatnék egy fogszabályzást. Lehet, hogy bizonyos okból nem lehet nekik, pl. nekem sem lehetett és csak foghúzással/híddal tudták megoldani a rést, de nekem abszolút megérte. Ha nekik nem, lelkük rajta, de ettől még nem fogja senki sem azt mondani, hogy szép a fogsoruk😆
Nekem tök okésak a fogaim, mind fogászati, mind esztétikai értelemben.
Viszont ha csálé fogaim lennének, és ez nem okozna semmi problémát nekem, akkor nem csinálnék vele semmit. Plasztikai sebészhez sem rohanok, csak azért, mert nem esztétikus xy testrészem, de amúgy semmi problémát nem okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!