Tom Hardy miért nem csináltatja meg fogsorát színész létére?
Figyelt kérdés
ma 14:50
11/14 anonim válasza:
2-es ezt olyan jó olvasni, nekem 12-14 éves korom közt volt fogszabályzóm, kiharaptam a pókot a sarókból. 2 egészséges fogat húzni kellett fölül, hogy legyen hova hátrahozni a lapát fogaimat, de nekem akkor is megérte, nagyon kiálltak a fogaim, csúnya voltam. Na, hát egy pár évig minden rendben volt, aztán kinőttek a bölcsességfogaim és emiatt alul a jobb 1-esem hátrébb került és magasabban áll, mint a többi. Nagyon zavar, de így 36 évesen már nem nagyon akarok fogszabályzót megint... jó tudni, hogy nem mindenki szerint olyan borzalmas hiba ez :D
12/14 anonim válasza:
Amúgy nem értem, miért kell lepontozgatni, egyeseknek fáj az, hogy nekem volt pénzem megcsináltatni a fogaimat és nem törődtem bele, hogy “hát ilyen oszt kész, tetszik nem tetszik”? :D Elárulom az orromat is plasztikáztattam és sokat kondizok is, hogy jó testem legyen, és mit ad Isten megvesznek értem a férfiak, mert ennyire szàmít a külső. Nem NEKEM, hanem a társadalomnak. Ez van, aki jobb színvonalasabb életre vágyik, annak invesztiálnia kell a külsejébe is, ez akkor is így lesz, ha lepontozzátok a válaszomat😀
Ez nyilván nem Tom Hardyra értendő, mert ő csálé fogakkal is veszett jó pasi, de na, általánosságban sok embernek jobban állna egy egyenes fogsor :D
13/14 anonim válasza:
Johnny Depp is csak akkor csinaltatta meg a fogait amikor már kirohadtak a szajabol
14/14 anonim válasza:
Sajnos hozzám hasonlóan lehet, hogy fogorvos-fóbiája van és a csáléságon kívül nincs vele nagy problémája. Illetve nála pont a karrierjével ütközhet a fogszabályzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!