Tom Hardy csak szerintem nem nagy szám alaphelyzetben ?
A Warriorban meg a Batman-ben izmos volt, de azért nem az a full száraz kocka hasú forma, hanem inkább nagy darab izmos egy kis zsírral. De láttam róla egy két képet és ezeken a filmjein kívül is azért van rajta izom, de mellette jó zsíros is. Kb egy sportosabb átrlagember.
Jó formában:
Itt van pár kép.
De a legtöbb esetben ilyen:
Sajnálom, de nekem mindegyik épen ugyanolyan ellenszenves...
.. nem az én esetem az ilyen kigyúrt izomagyú ember.
Nem arról van szó.
Amúgy meg egy-két filmben van rajta komolyabb izom de az se egy húde nagy meg száraz, kb a 175 centijéhez egy 80-85 kg, a legnagyobb súlya 90 volt de ott már volt hasa rendesen (Bronson) Alap helyzetben nem kigyúrt.
És ki mondja, hogy olyan nagydarab?
Tom Hardy a mainstream színészek közül azért mindenképpen elég tehetségesnek számít, ez az ami miatt híres. Színész, nem testépítő...
Egy szerep miatt nyílván nem fog 3-4-5 évig testépíteni, bár így is vannak azért elég látványos átalakulásai.
És olyan szerepe sincs igazán, ami annyira nagy izmokat vagy testépítői formát igényelt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!