Tom Hardy szedett valamit a gyúráshoz, vagy csak simán?
Ha ezt egy filmszerep kedvéért tette, akkor a nagy gázsi lehetősége miatt 5 hónapot nem csinálhat úgy végig, hogy "lesz ahogy lesz". Ahogy Edward Norton sem az Amerikai História X-nél.
Úgyhogy valószínűleg kokszolt, de hozzáértő felügyelet mellett.
5#:
Persze persze, ennyi erővel Ronnie Coleman is naturál.
Anyag nélkül 5 hónap alatt senki nem szed fel ennyi izmot. Ebből az 5 hónapból ráadásul legalább 2 hónap szálkásításra is szükség volt.
"na meg napi 4 óra bokszedzés ju jitsu edzés" - ez az amitől szépen leadná azt az izmot, amit a gyúrással nagy nehezen felszed.
4#: Attól függ, mennyi ideje volt felkészülni, én valamikor 16 hetet olvastam, és az ugyebár nem elég. De ha volt rá 2 éve, akkor oké.
Ha ilyen nagy gázsi forog kockán, és a producer azt mondja, hogy legyél ilyen és ilyen formában, erre van 0.5-1 éved, akkor nem lejárogatsz edzeni, hanem felfogadod a legjobb edző(ke)t, hogy az eredmény biztos legyen.
Kérlek, ne legyenek illúzióitok.
5 hónap alatt nagyon nehéz,már már lehetetlen elérni ekkora fejlődést...Nekem példaképem Tom Hardy,de azért ő se képes átírni a természet törvényeit :)
Ha igaz mind az étrend,mind pedig az edzés folyamata akkor már kb a 3. hónapra olyan szálkás lett volna mint egy kárász raj...tehát nyilván szedett valamit...Mellesleg nem riad vissza a szerektől,Bane szerepére rendesen feltesztózta magát.
5 hónap alatt a büdös életben nem szedsz fel(szteroid nélkül) 12 kiló izmot,ha rohadt jó a genetikád akkor se.
A napi 10 óra edzés pedig szerek nélkül sok mindenre nem jó.Aki jártas a témában az tudja,hogy az már eléggé túl edzésnek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!