Milyen ember után fordultatok meg legutóbb az utcán, és miért? Mire figyeltetek fel annyira, amikor elsétált mellettetek?
Általában szeretem figyelni az embereket, érdekel az arcuk, a mozgásuk, viselkedésük, és ha valaki szokatlanabb, azután meg szoktam fordulni. Akkor is, ha gyanúsan viselkedik, láthatóan agresszív hangulatban van, vagy valami rosszban sántikál, de akkor is, ha érdekes az arca, vagy hasonlít valakire, esetleg el tudnám képzelni egy filmbe szereplőnek. És hát mi tagadás, az izmosabb lábú, formás fenekű, sportos nők is erős hátrafordulásokat képesek kiváltani, egyszer még egy biciklis eséseim is volt ilyen miatt.
Úgy tűnik, valami erkölcscsősz emanci-punci ráfeküdt itt a piros X gombra, és minden olyan választ, ahol a női szépség is megjelenik a hátra-arc okok közt, szisztematikusan lehúz. Neki nyilván az a baja, hogy utána senki nem fordul meg, és ezt itt veri le a kőkeményen.
F/36
Nem én vagyok az X-es, de leírja a férfiak egy bizonyos rétegét, ez a "jó nő után fordulok meg" dolog.
Ráadásul valamelyik alpári módon van megfogalmazva.
Le kell adni az egóból és elgondolkozni miért kapsz X-et.
Lehet nem épp király, amit csinálsz.
Mellesleg engem is irritál, ha a mellméretem miatt néznek meg, amikor semmi kirívó ruha nincs rajtam direkt.
Undorodom ezektől az emberektől.
23, 24 -es:
Nem értem, miért olyan felháborító, ha a megcsodáljuk a nőket. El kell fogadnotok, hogy a férfiak nagy része sokkal fogékonyabb a női test és arc esztétikájára, mint fordítva, akkor is, ha ennek a kifejezése nem minden esetben túlzottan cizellált. Amúgy meg az a gyanúm, sokkal jobban zavarna titeket, ha egy elismerő tekintettel sem találkoznátok idegenek közt.
"El kell fogadnotok, hogy a férfiak nagy része sokkal fogékonyabb a női test és arc esztétikájára, mint fordítva, akkor is, ha ennek a kifejezése nem minden esetben túlzottan cizellált."
Tehát a kéretlen catcalling szerinted természetes és helyénvaló dolog, amibe a nők feladata beletörődni, és nem olyasmi, amit a férfiaknak kellene tudatosan mellőzniük? (A "nem túlzottan cizellált kifejezésmód" alatt csak ezt tudom érteni.)
"Neki nyilván az a baja, hogy utána senki nem fordul meg, és ezt itt veri le a kőkeményen."
Szerinted mi, nők minden férfi után megfordulunk csak azért, hogy lássuk, ő is megfordult-e? Esetleg van szemünk a tarkónkon is?
26 -os:
A megnézés nem azonos a catcallinggal. Elég gyakran megnézek nőket, de azontúl, hogy magamban mondok egy "Hmmmm..." -t vagy egy "Azzzt a mindenit!" -et, sosem adok hallható hangot a tetszésemnek. Egy bunkó segédmunkás esetében megértem, hogy a nők ki nem állják, mikor messzire kurjantva hozza a világ tudtára, mit tenne szívesen, és hová, vagy akár egy hangos füttyentéssel helyettesíti ezt. De most nem erről a szintről volt szó.
A női test anatómiáját megismertem annyira 36 év alatt, hogy tudjam, hátul nincs szemetek, de csodálatos módon mégis azonnal észreveszitek, ki néz meg titeket akármilyen irányból. :)
Kedves 36 éves. Képzeld nem a sima megnézésről volt szó, de 36 évnyi tapasztalatoddal értelmező olvasni megtanulni mellőztél úgy tűnik.
Történetesen mellesleg, kapaszkodj meg, új dolog lesz, de szembe is jönnek emberek az utcán... :D
És inkább ne kapjak tekintetet, semmilyet, mint hogy azt lássam, hogy a mellemet bámulják :D
Igen, undorodom ezektől a típusú emberektől, akik egyből mellet és más olyat néznek azonnal, látványosan csorgó nyállal.
Ha tetszik, ha nem, mindet a Taigetoszra küldeném, fogadd el :)
Aki a melleket és a $egget nézi, az le lesz X-zve női társaim által, ha tetszik, ha nem :)
Az meg a te lelkiszegénységed, ha csak AZT látod a nőben, mert ez a mell/popo lesi kombó azt mutatja, hogy csak az érdekel.
Az a hapsi nem is fog találni normális nőt, max vagy butát vagy olyat aki simán megcsal :)
Mellesleg nem az arc megnézéssel van baj, ha nem tűnt fel, hanem amit írtam is, és az ilyenek le is lesznek pontozva nagy ívben.
29 -es:
Szerény véleményem szerint itt neked lényegesen komolyabb problémáid akadnak a szövegértelmezéssel, mint nekem. Nem látok az eddigi kommentjeimben sehol arra vonatkozó utalást, hogy a nők mellét bámulni szoktam, mint ahogy arra sem, hogy CSAK ez számítana nekem. Az előítéletes kis fejecskédben persze szeretsz mindent és mindnekit úgy összerakni, hogy passzoljanak a meglehetősen leegyszerűsített világképedbe. Attól, hogy valaki szereti a vörösboros marhapörköltet, nem következik, hogy alkoholista, mert CSAK a vörösbort szereti.
Amúgy lepontozhatsz, szerintem nem fogok sírva szaladni az anyukámhoz. A minden poklot megjárt, elszarusodott bőrű háborús veteránok edzettségével tűröm a durcás nőktől kapott piros katicákat. Inkább azok, mint a Taigetosz... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!