Lányok, ti mit gondoltok olyankor, amikor egy fiú ismerkedés céljából (normális, nem alpári szöveggel) rátok ír és ti nem írtok vissza?
Én csak magamból indulok ki, nekem ha valaki idegen írt facen, mindig kaptam róla értesítőt facebookon is és messengeren is. Szóval nem is értem, hogy sokak miért nem kapnak értesítőt?
Ha ismerősnek jelölném, kezdeném úgy érezni magam, mint a Tibi atya féle bohócos mémben :D
Én a 16-os válaszoló vagyok. Az engedélykérésekről küld értesítést az FB, bár nekem is volt egyszer-kétszer, hogy a gépen nem küldött, de a telefonomon akkor is kiírta a messenger. Nem sok az esélye annak, hogy nem vette észre, amennyiben egy intelligens, kicsit is facebookhoz értő emebrről van szó. Én falnak tudnék menni attól, amikor valaki bejelöl azért, mert írt üzenetet, és nem tudja, észrevettem-e. Egy csomó ilyen van, a halálom..
Én személy szerint látom az üzeneteket anélkül is, hogy megnyitnám őket. A telefonom kiírja. Szóval jónéhányat olvasatlannak látnak, miközben igazából elolvastam.
Én is azt gondolnám, hogy látta az üzenetet, meg nem is akarom zaklatni.
Mondjuk lehet bármi veszteni valóm, ha bejelölöm?
Hat ezt szoktak mondani, nem? :D "nem vesztesz semmit"
Lehet megkerdezem az ismerosomet, hatha van rola infoja, bar nem tudom van-e ertelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!