Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szöveggel írjak rá lányokra Facebookon?
Hogyha már a legelső lépés is ilyen nehéz akkor egyáltalán mi lenne a célod? Gondolom tudod te is, így nem lehet.
Élőben próbálkozz inkább, ha ennyire nem megy.
Kedves első!
Ha nem tud hantázni valamit, ami a hercegnőnek tetszik, akkor máris ne erőltesse a dolgot? Pont az ilyen ész nélküli kommunikációból fakad minden épkézláb kapcsolat (akár baráti is).
A célja az embernek az, hogy közelebbről megismerje a másikat, hogy eldönthesse, komolyabban akar-e vele tervezni.
Ezt nem írhatom le egy vad idegennek. Egyből töltessek ki vele egy tesztet, hogy tudjam "jó-e nekem"?
A szándéka mindenkinek ez. Van, aki tudja burkolni, vicceskedve, vagy "véletlennek" álcázva eladni, van aki nem is akarja leplezni a gondolatait, vágyait (lásd a második válaszoló hasznos válaszát).
A kérdezőnek üzenném: Ész nélkül írj valamit, aztán próbáld figyelni a lány reakcióját, hogy mit reagál. Ha képtelen a hülyeséget kezelni, akkor az életben a problémákat hogyan fogja szerinted? Amelyik csaj (nő?) nem képes kezelni a hülyeséget tisztességesen (nem kell vevőnek lennie rá, de kezelni tudni kell!), az nem ér meg egy randit sem! :)
Ha valamilyen szimpátiát keltesz benne (akár a profilkép, akár az idióta kezdőszöveg, akár a figyelmességed, amit a sorok közt meglát, akár a hírneved, (vagy bármi más)), akkor úgyis válaszolni fog valami "megfoghatót", amin tovább mehetsz. Arra viszont neked kell ügyesen reagálnod.
Olyan ez, mint a pingpong! :) Te szerválsz, majd várod a választ!
Igazából nagyon szeretek új embereket megismerni, pont emiatt, mert aki képes fenntartani az érdeklődésem, 3 nap múlva is, az már tud valamit!
Tesztelhetitek magatokat, nyitott vagyok mindennemű idióta privát üzenetekre! :D
25f
"Szia ugy hallottam hogy l*sz0ptal egy lovat"
En regebben igy kezdtem:D kb 30bol 1nél bejött és ismerkedni kezdtunk majd szex:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!