Mit írjak facebookon egy lánynak, hogy ha meg szeretnén ismerni? Igazából nem ismerem meg nem is beszéltem még vele, de szimpatikus. Azonban nem szeretném, ha valami gyökérnek hinne. Pl Ilyen szöveggel. "Van kedved ismerkedni? "
Ezt írd: Szia én pedo vahyok te? Szeretnél megismerni?
Tuti ismerkedős szöveg
Szerintem nincs abban semmi, ha fészen meglátsz valakit, aki tetszik, és amúgy nem ismered.
Azt mondom, légy vele őszinte, írd neki az igazat. Megláttad, megtetszett (le is írhatod, hogy mi miatt, csak ne általános dolog legyen ;), és szeretnél vele megismerkedni. Ha én ilyesmire vetemedem, sosem kérdezem, hogy megismerkedünk-e, csak közlöm, hogy ez van, ezt szeretném.
Aztán kérdezz tőle valamit, hogy legyen egy indító témája a beszélgetésnek. Valami vicceset, vagy egyedit, amire szívesen válaszol, és ami tényleg érdekel téged vele kapcsolatban, és tudsz is róla később beszélgetni.
Én meg szoktam kérdezni három pozitív belső tulajdonságát, hogy lássa, igen, bejön külsőre, felkeltette az érdeklődésemet, de a belső értékek a fontosabbak, azok alapján dől el, megfelelő csaj-e. Persze csak akkor csináld így, ha így is gondolod, ha csak egy jó nőt látsz, egy muffot, akit meg akarsz dugni, akkor biztos van más módszer is, bár akkor tényleg nem a faszbúk a legjobb csatorna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!