Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szöveggel irnak rátok csajok társkereső oldalakon? Mik a legviccesebbek, valamint a legfrappánsabbak?
Csajokat kérdezel? Ha igen, az esetben egy vesszőt lehagytál... Nem szokásom vesszőkbe belekötni, csak érted, így nem egyértelmű a megfogalmazás sem. Mindegy, én lány vagyok, felnéztem pár társkeresőre, egyik rettenetesebb, mint a másik, gondolok elsősorban az emberekre. 99%-nak semmi fantáziája, aki 3 szóval kezd, annak vissza sem írok. Vegye már a fáradságot legalább pár mondatot írni, ha akar valamit... -.- Egy darabig vicces volt mennyire korlátolt emberek vannak, de már inkább irritál...
18/l
S hol próbálkoztál?
Hasonló problémával találtam én is szembe magam.
Általában csak valami egyszerüvel indítok pl szia csinos vagy, nagyon aranyos vagy, szia hogy vagy stb aztán vicces bókok ( saját).
De csak a tindert használtam nem is fogok más társkeresőre regelni mindig az jön le, hogy vén szőrös csávónak gondolnak én meg kb ezt feltételezem a nők többségéről vagy nagyon hülyék még ha ez nem is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!