Lányok, ti mit gondoltok olyankor, amikor egy fiú ismerkedés céljából (normális, nem alpári szöveggel) rátok ír és ti nem írtok vissza?
A nők nem a normális szövegekre buknak, félredobják, jobb esetben talomba teszik.
Üdv a való életben haver.
Egy férfitársad.
Igazából elképzelni sem tudom mi lehet ilyenkor a fejükben, annyira jó lenne betekinteni néha :D
"Na, még egy szerencsétlen próbálkozó, minek vesztegessem rá az időt, hogy visszaírjak neki?"
"Aranyos tőle, de inkább nem írok, nem akarok konfrontálódni"
"Nem néz ki jól, hagyjuk..."
"Sablon szöveg, hagyjuk..."
"Mit akar ez is?! barátom van/nem akarok ismerkedni, nem érdekel..."
stb. stb. :D
Ma 22:24
Facen írtam egy lánynak, akivel pár éve találkoztam egy ismerősön keresztül. Ma valahogyan eszembejutott. Ezt megírtam neki és megkérdeztem mi van vele. De nem válaszolt sajna :(
Egyébként simán lehet, hogy már nem is emlékszik rám, nem ismerősöm facen, de vannak közös ismerőseink. Nyilván szerencsésebb lett volna akkor lépni, de akkor nem is foglalkoztam vele, meg félénk is voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!