Lányok, ti mit gondoltok olyankor, amikor egy fiú ismerkedés céljából (normális, nem alpári szöveggel) rátok ír és ti nem írtok vissza?
Bevallom, semmit nem gondolok. Nem tudom ki o, en tudom, mit nem akarok.
Tarskereson minden matchnek valaszolok. A tobbi level olyantol jott, akit balra huztam.
Én nem is jelölök vissza senkit alapból, utálom ha rám írnak idegenek. Ennyi a megoldás.
Ha meg vissza jelölt és rá írtál de nem válaszol biztos csak azért jelölt vissza hogy csorgasd a nyálad a képeire, meg kellenek a lájkok, de beszélgetni már luxus.
Senkinek nem írok vissza/nem igazolom vissza, akit nem ismerek. Minek beszélgessek idegenekkel? Nem szeretnék kapcsolatot. Azoknak se írok vissza, akik egyébként külsőre tetszenek.
A társkeresőről nem tudok nyilatkozni, nem vagyok fönt sehol.
Facebookon nem is értem miért kellene visszaírnom, az nem társkereső.
Ilyen randioldalra egyszer regisztráltam mert kíváncsi voltam, de kevés böngészés után otthagytam az egészet, lehet hogy azóta is írogatnak a profilomnak, de már évek óta nem léptem be, nyilván nem válaszolok.
Nekem is viszonylag gyakran írnak FB-n ismerkedés céljából idegenek.
A legtöbbet azonnal törlöm, mert
- sugárzik az üzenetéből, hogy mennyire buta szegény
- bunkó stílusban írt vagy láthatóan az a tipikus öntelt macsó
- nem tud helyesen írni
- számomra unszimpatikus és/vagy túlzottan sablon szöveggel nyit
- nincs mondanivalója, csak köszönt és más egyebet nem írt, várja a csodát, ettől is falra tudnék mászni... ha rámír, mondjon már valamit a szián túl.
Ha ezek közül egyik sem érvényesül, akkor megnézem a profilját. Ott is akadhat pár kizáró ok, például nagyon nem jön be külsőre vagy mondjuk túl idős/fiatal. A képei, posztjai is rengeteget elárulnak róla, az öltözködése is, a barátai, az, hogy milyen tartalmat és mennyit oszt meg.
Félreértés ne essék, nem vagyok szőrszálhasogató, nem a tökéleteset keresem, de egy alapvető intelligenciát és kulturált megjelenést elvárok.
Ha mindezeknek "megfelelt", akkor általában visszaírok. Ha mégsem, annak az okai a következők lehetnek:
- van valakim és így nem akarok ismerkedni
- egyszerűen épp nincs időm ismerkedni
- más okból nem akarok pillanatnyilag semmilyen kapcsolatba belebonyolódni, nem keresek párt
Akadnak amúgy néhanapján (elsősorban írás alapján) olyan extra kivételes, szimpatikus emberek, akiknek annak ellenére visszaírok, hogy a felsorolt három opció valamelyike miatt nem akarok ismerkedni. Rövid szóváltás után ezt el is mondom neki és befejezem a beszélgetést vele, de sikerült valami olyat kiváltania belőlem, hogy mégsem akartam válasz nélkül hagyni. Ritka az ilyen.
Nem mindegy mit gondol? Nem kell parázni. Nem akart írni, keresel más beszélgetőpartnert. Ha ő nem akar semmit, nem jobb csírájában elfolytani a dolgot, mint üzeneteken keresztül a semmiről beszélni, majd ghostingolni a másikat?
Attól, hogy nem írnak vissza neked, nem leszel rossz ember. El kell fogadni, hogy nem mindnekinek jövünk be, mindenkinek szíve joga, hogy kivel ismerkedik, ettől nem kell falnak menni.
,,Egyébként simán lehet, hogy már nem is emlékszik rám"
Ez tűnik a legvalószínűbbnek, szerintem ez kicsit olyan, mint mikor rád köszön az utcán egy régi ismerős, ha emlékszel rá, visszaköszönsz, ha nem, nézel nagyokat, hogy ki a rák volt ez:D
Mondjuk ebből nem derült ki, látta-e az üzenetedet, az is lehet, hogy még nem volt ideje válaszolni, de majd fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!