Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésénél milyen szöveggel lehet nyitni egy lánynál?
Azzal, amivel akarsz. Én pl tomegkozlekedesen direkt csinálok olyat, hogy mindjárt az én megállók jön, s egy szemezes után odamegyek a lányhoz, gyorsabb el kérem az fbjet, instajat, akármit, telefonszámot stb:. Aztán elhivom valahova.
De szokott olyan is lenni, hogy bemutatkozok, aztan valami rossz bűvész trükköt mutatok, valami komédiásat ami nagyon átlátszó, ámde lehet rajta röhögni, majd elhivom megint valahova.
És így tovább.
Nem kell semmi előre bevágott szöveg.
A bűvésztrükk király!
A csajozós dumák meg nem.
Menj oda hozzál, legyél igényes és kultúrát, mond el amit szeretnél, aztán kérd el a telefonszámát/facebookját/hívd el valahova.
Valami olyan baromsággal kell kezdeni, amin biztosan elveveti magát. Azután már jöhet a hagyományos módszer, csak ne legyen nagyon nyomulós.
Nekem a legelső mondatom ez volt: "Úgy gondolom, hogy 1980. április 2.-án fogunk összeházasodni"
A dátum ugyan nem pontosan jött be, de 40 éve a feleségem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!