Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek általában miért...

Az emberek általában miért változtatják gyakran a lakóhelyüket és a munkahelyüket?

Figyelt kérdés
Egyik albérletből a másikba,Egyik szállóról a másikra,Egyik munkahelyről a másikra és nincs megállás mert mindig csöbörből vödörbe kerülnek.Egyik rossz albérletből a másikba,Egyik rossz szállóról a másikra,Egyik rossz munkahelyről a másikba.A boltba is ahova mindennap járok,dolgozott egy lány,akivel jól kijöttem.Pár hónap után otthagyta.Várható volt hogy ő is ott fogja hagyni.Most azóta megint nem tudok ott kivel beszélgetni,egy csomó új arc van megint.Állandóan cserèlődnek az emberek mindenhol.És megértem őket hogy sehol nem akarnak ott maradni hosszútávon.Egyik lakhely rosszabb mint a másik és egyik munkahely is rosszabb mint a másik.

2020. jún. 29. 22:28
1 2
 11/12 Vodafonelive ***** válasza:

Ismerek diplomas embert aki kozgazos vegzettsegu talan nemzetkozi tanulmanyok es o kb 3 honapokat dolgozik egy munkahelyen es megy a kovetkezobe, remelve tobb penzt kap es, hogy semmit ne kelljen dolgoznia... mar volt vagy 10 munkahelye ha nem tobb es akkor panaszkodik, hogy interjun magyarazkodnia kell, mert mi az a sok hely...

En nekem is mar volt 6 helyen a 3 ev alatt es most valtok a hetedikre. Az oka?

27 eves leszek bsc+msc mernokivel, volt ahol a fejlodes megallt 1 ev utan, volt ahol nem feleltem meg, volt ahol nem lehetett hova fejlodni de a penz az jo volt es volt ahonnan ki is rugtak, mert 1 rossz szot mondtam. Leginkabb a penz miatt valt az ember, de en ugy vagyok vele, hogy a szakmai tapasztalat is nagyon fontos, utana mar nem nezik, hogy hol tanultal, mert a szakmai erdemekkel jobban lehet meregetni.

2020. jún. 30. 09:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Ááá tudtam, hogy valaki meg fogja ragadni a lényeget😂 Igen van érettségim és válogatok is. Eddig sose kerestem nettó 200 alatt. Pedig még csak 20 éves vagyok, mint te is mondtad. De nem vitatkozom egy 8 osztályos végzettségű marhával. ❤️
2020. jún. 30. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!