Az emberek általában miért változtatják gyakran a lakóhelyüket és a munkahelyüket?
Ismerek diplomas embert aki kozgazos vegzettsegu talan nemzetkozi tanulmanyok es o kb 3 honapokat dolgozik egy munkahelyen es megy a kovetkezobe, remelve tobb penzt kap es, hogy semmit ne kelljen dolgoznia... mar volt vagy 10 munkahelye ha nem tobb es akkor panaszkodik, hogy interjun magyarazkodnia kell, mert mi az a sok hely...
En nekem is mar volt 6 helyen a 3 ev alatt es most valtok a hetedikre. Az oka?
27 eves leszek bsc+msc mernokivel, volt ahol a fejlodes megallt 1 ev utan, volt ahol nem feleltem meg, volt ahol nem lehetett hova fejlodni de a penz az jo volt es volt ahonnan ki is rugtak, mert 1 rossz szot mondtam. Leginkabb a penz miatt valt az ember, de en ugy vagyok vele, hogy a szakmai tapasztalat is nagyon fontos, utana mar nem nezik, hogy hol tanultal, mert a szakmai erdemekkel jobban lehet meregetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!