Szerintetek sokan vannak, akik jobban fel tudnak töltődni a munkahelyükön, mint otthon a családban?
Ha jó a munkád, akkor miért ne?
Én dolgoztam targoncavezetőként egy angol gyárban, élveztem minden percét. A jelenlegi munkámat is élvezem, persze otthon is szeretek lenni, de egy zabálós, tévézős, húzós hétvége után felüdülés bemenni dolgozni.
Nekem rémes családom volt, onnan biztosan felüdülés lett volna bármi munkahelyre bejárni, de már vagy 20 éve nem vagyok velük, szóval ez nem a legidőszerűbb eset.
Viszont az igaz, hogy mindig imádtam a munkahelyeimet (a főnököket soha, de dolgozni igen!), és egy-egy szabadság után kifejezetten vágyódom arra, hogy bemehessek: találkozhassak a kollégákkal, valami hasznosat csinálhassak, visszazökkenjen minden a régi kerékvágásba.
Szívesen vagyok itthon, de a munkahelyemen is. Ez nem abnormális, csak szeretem, ha történnek az események, zajlik az élet.
Engem például nem család vár otthon, egyedül lakom. Alapból csak Édesapám a családom.
Szerintem relatív sokan laknak egyedül és sokaknak "csak" párjuk van, gyerekük (még) nincs.
Kérdésedre válaszolva: szerintem igen, a munkába menekülnek valamilyen gondok elől.
Egy dolog, hogy esetleg szeretik a munkájukat (bár ez ritka), de ha ott jobban érzik magukat, mint otthon (pláne ha család van), az nem jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!