Mit szoltok ehez a Pokémon Go jatekhoz? Otthon is sokan jatszak?
en most kezdtem el vele jatszani angliaban elek itt nagyon sokan jatszak altalaban majdnem minden 2. 3. ember nyomkodja mellettem az utcan :D
a multkor valami ritka pokemon jelent meg a belvarosban este fele ees egy csomo ember elozonlotte a foteret hogy elkapjak a ritka pokemont
otthon is van ilyen nagy hype?
Akartam válaszolni...de mivel türelmetlen vagy...
Nem mondom meg
Nincs, itthon inkább fikázni trendi ezt a játékot.
Pedig szerintem nagyon érdekes, és újszerű játék.
Egy kicsit hasonlít a geocaching-hez (az a játék arról szól, hogy elrejtett nyomok alapján kell megtalálni egy szintén elrejtett ládikát, benne jutalommal; szintén térkép- vagy GPS-alapú), lehet benne gyűjteni, és egymás ellen harcolni is.
Az egyetlen hátránya, hogy további vásárlások nélkül nem lehet vele rendesen játszani.
Mi páran nem rég kezdtük de imádjuk, én pl. észre se veszem mellette ha lesétálok 5-10km-t és ez nálam nagy szó mert a konyháig lusta vagyok elmenni ha éhesvagyok! ^^
Gyakran futok bele emberekbe az utcán akik nagyon telóznak, ilyenkor mindig lopva odapillantok,próbálom meglesni hogy ők is éppen pokéznak-e, és kb 50%-ban igen.
Mi is kiköltözünk majd angliába, kíváncsi vagyok hogy ott teljesen más fajok-e a gyakoriak. (=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!