Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért látják úgy sokan az...

Miért látják úgy sokan az embereket, mintha tehetnének kapott genetikai készletükről?

Figyelt kérdés
Mintha az előnyös adottságok valamiféle jóságot, az előnytelenek valamilyen romlottságot mutatnának? Holott ez nyilvánvaló kamu.
2016. aug. 8. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek nagyrésze ostoba. Ilyen egyszerű a válasz. Van aki nem,de a legtöbb olyan mint a birka.
2016. aug. 8. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek nagy része a genetikára fogja a saját lustaságát. Kevés a kivétel.
2016. aug. 8. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert így lemoshatjuk a felelősséget a tudatos énünkről, aki akár még bármilyen hihetetlen és fantasztikus, a genetika ellenében is cselekedhet. Jól hallottátok.
2016. aug. 8. 13:41
 4/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Hárítás.
2016. aug. 8. 14:05
 5/7 MZ.per.X ***** válasza:
68%

Én régen csináltam Tinderen, Badoon kamu profilt egy modell pasi képeivel.

Jött egy csomó csaj aki azzal kezdte hogy "Gratulálok" és ilyenekért hogy a mosolyodhoz, a jóképűségedhez, a szemeidhez...úgy írták, mintha megdolgozott volna az adottságaiért.

Mert még egy izmos testhez, formás hashoz meg is értem, abban munka van, de ahhoz hogy jóképű valaki...

Hát ennyire felszínes világban élünk.

Persze ott a másik véglet is, mikor valaki lusta disznó és az elhanyagoltságát ráfogja a genetikára.

2016. aug. 8. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek nagy része ostoba, de néha csak bele sem gondolnak dolgokba és ez miatt "hülyék".
2016. aug. 8. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert ostobák.
2016. aug. 25. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!