Az emberek általában miért változtatják gyakran a lakóhelyüket és a munkahelyüket?
Az élet rövid. Meg manapság már nincs az, mint régen hogy akkor 20-30 évet letolsz ugyanazon a munkahelyen. Ha érdekel több minden, akkor megkell próbálni. Sokan még harmincakárhány évesen is keresik magukat.
A lakás meg gondolom attól függ milyen àrban mozog, sokan váltanak az miatt is mert messzebb lenne az új munka stb.
Én például Vácon lakom és itt nőttem fel. Ha a közeljövőben lakást veszek, megházasodom vagy bármi olyan történik velem, ami akár minimálisan is arra kényszerít, hogy elköltözzem ebből a szutyok városból, azonnal megyek. Gyűlölöm az itteni embereket. Rosszindulatúak, irigyek, beképzeltek és végtelenül buták. Jelmondatuk: ,,Váciak vagyunk, soha nem törünk ki innen".
Munkahelyet meg általában azért váltok, mert mindig jobbra vágyom. A csillagjegyem is megmondja, hogy nem vagyok kitartó, hamar feladom és gyorsan beleunok dolgokba. Nagyon ritka, hogy egy munkahelyen tovább maradok egy évnél. Vagy nem szeretem a főnökeimet, vagy a kollégáimat vagy pedig azért, mert egyszerűen megunom.
Mellesleg van érettségim, megtehetem, hogy válogassak.
20/F
Mellesleg van érettségim, megtehetem, hogy válogassak.
Draga gyermek, egy olyan vilagban ahol neha meg a diplomával is kitorolheted, csak azt hiszed hogy vallogathatsz. Bar 20 evesen nekem is csak ennyi eszem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!