Tapasztalat áldozat típusú emberként?
Attól tartok, azzá váltam.
Nem tudom, hogy ez az alacsonyságom vagy a gyerek külsőm miatt van-e...de ez valami rettenetes most már..
Egy egyszerű sétát sem tudok megtenni anélkül, hogy valami kétes rohadék ki ne szúrna az utcán.
Ma is...gondoltam, megyek futni...ahogy kiléptem a kapun, valami more-hajéktalan ment el az utca végében és azonnal kiszemelt. Lelassított és négyszer nézett vissza rám azzal a tipikus vigyorral a pofáján...mondom, akkor megyek az ellenkező irányba, nem gond...egy másik more fordult be a külső, úttest menti úton..hát nem kinéz engem? Lelassított és azt kezdte figyelni, hova megyek.
Aztán tegnap a Várban tettem egy kiruccanást. Csendes volt végre a turisták szokásos tömege nélkül...
Belefeletkeztem az épületekbe, erre meg hallom, hogy valaki sziszeg..egy férfi ült valami sötêt ablakos kocsiban és engem bámult, úgy, hogy a nyaka majdnem kiteketedett, mikor elmentem az autó mellett és akkor sem hagyta abba.
Egyszerűen nem érzem már magam biztonságban, más is jàrkál egyedül...miért én?? Teljesen felmorzsolta a magabiztosságomat ez az egész..nem bírom már...valami 3 méteres néger férfi hologrammm6ját kéne felvennem és akkor nem zaklatnának/félemlìtenènek meg rendszeresen.
Van valami tanácsa valakinek?
Köszönöm :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!