Mit csináljak, ha egyre butábbnak érzem magam? Tanolyamok tudnak ezen segíteni?
Az összes volt ismerősömön azt látom a neten, hogy fejlődnek, okosodnak, haladnak előre. Ilyen vizsga, olyan egyetem, értitek.
Én ennek az ellentéte vagyok: Csak egy érettségim van, egyetemre se tudok menni. Ha sok tanfolyamra megyek és ötösöket szerzek, tanulok, az segíteni fog azon az érzésen, hogy ne érezzem magam egyre hülyébbnek?
Ez az érzés 1.5 éve kezdődhetett, nem a karantén az oka.
Nincs most munkám, de a következő hónapban kezdek egy tanfolyamot.
Addig támogatnak a szüleim, én itthon segítek a kertben.
Mit csináljak, hogy megszűnjön az az érzés, hogy egyre butábbnak, senkibbnek, tanulatlanabbnak érzem magam?
Mindenki sikeres már, én is szeretnék valahova eljutni. Lassan felemészt ez az érzés, én is egyre okosabb szeretnék lenni és fejlődni. Ha több szakmám lesz (OKJ) az segíteni fog? Ha leteszek 3 nyelvvizsgát az? Sok mindenre gondoltam már, és nem is más kritizál, hanem én saját magam, mert nem tudok egyetemre menni. Rossz ez az önostorozás, önsajnáltatás, ezt gondoltam tanfolyamokkal kiváltani, és talán még sok olvaással.
Légyszi írjatok tippeket ti is!
Köszi :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!