Miért gondolják vagy hogyan mondjam el ,hogy ez nem is igaz??
Figyelt kérdés
Hát megmondom őszintén magamról nagyon elhagytam magmat és eléggé túlsúlyos lettem ,de aminek tudom is az okát hogy az injekció csinálja ami több kárt is csinált mint hasznot,de hogyam mondjam el anyámnak hogy nem is lusta vagyok hnaem nem merek elmenni a mamámhoz mert sokszor olyan gondolatok rámtörnek ,hogy ugye nem e fogok nekiugorni vagy nem .e fogom megtámadni olyan gondolatok jönnek ott!!Az életem során nagyon rosszakon keresztülmentem aminek hatására olyan nehéz fizikai nyomás nehezedik rám hogy az nem igaz volt ,hogy otthon sem mertem magam maradni 28 éves elmúltam se szexuális kapcsolatom nem volt se nővel se voltam egész életembe. Színészkedjek örökre nem lusta vagyok igaz picit az lettem én mint jó testépíttő nagyon othon voltam a dolgokban most pedig el vagyok hízva ráadásul olyan gondolataim is vannak jaj ugye nem fogom a mamámot megtámadni ha átmegyek ??? szerintetek ez így jól van vagy kinek mondjam el ??? sokszor pedig olyanok is rámjönnek ha elfut egy macska az autó előtt mindig elnézek hogy reméllem ugye nem fogja elütni!! Komolyan mondom sajnállok kárt tenni még egy ülörgarnitúrába is amit vagyis mivel vett az apám ágyat ,de megmondom őszintén nekm nem nagyon teccik ,de felhozza és rendesen ugye átfut az agyamom hogy most kárt tennék az ágyban és utánna megsajnálnám az ágyat ??? ennyire nyomorék lett bellem szerintetek????2020. jún. 11. 21:16
11/18 anonim válasza:
Azt nem irtad a kérdésedben mire szedsz injekciót, de igy már világos. Beszélni kell szüleiddel, hogy rosszul vagy, rossz gondolataid vannak. Nem használ a gyógyszer, vigyenek másik dokihoz, vagy más kezelésre van szükséged, és segítsenek mert igy veszélyes vagy
12/18 A kérdező kommentje:
hát cvalahogy én is így érzem ,de ha te tundád miket áttéltem milyen dolgokat tapasztaltam leírhatatlan
2020. jún. 11. 22:16
13/18 anonim válasza:
Hát nagyon sajnálom. Nyugodtan irhatsz ha beszélni szeretnél valakivel.
14/18 A kérdező kommentje:
hát lehet hogy elkelene küldenem privátban
2020. jún. 11. 22:46
15/18 A kérdező kommentje:
2016 ban mikor elkedztem írni egy könyvet akkor még nem gondoltam ez lesz a vége!!! Pontosan áprilisban kedztem el írni beleírtam a nagy fogyasomat és szellemidézést is egész életemet beleírtam ugye gépembe írtam !!! csak hogy akkor amikor írtam kezdett furcsa lenni minden mikor írtam volt olyan hogy alkoholt i fogyasztottam máig nem tudom mi lehetett de mikor írtam akönyvet egszer csak megszabadultam volna ilyen hatalsm nagy leki megprobáltatásból egy börtönből valmi ujat kaptam vissza a szabd akaratomat emlékszem elfutottam ismét wcre és akkor jöttem ki egy börtönből és egy lila kaput is láttam és kapaszkodj meg olyan mint ha 2009 vagy csak 2008 lett volna mikor még mindig minden rendben volt és csak egy pillanat telet volna el még is öreg lettem volna máig nem értem mint ha valmi kiment volna bellememlékszem rá én voltam világ legboldogabb embere azután ismét folytattam tovább a könyvet ismét kimondtam egy nevet olyan mint amikor 2009 lett volna amikor a haverom nevelőpaja tudod akit mondtam öngyilkos lett és meg is idéztem hiheteln bolog voltam például ugy kel elképzelni hogy írok neked ide valmit egszer csak kimondom hogy fazekas orsolya térj vissza rendesen beszippantott a wcr e valmi máris kint voltam komolyan mondom és hirtlen beteg lettem megmagyarázhataln esemény ez utánna minden helyre jött nyáron felujítottam a szobám elkedztem azokat csinálni amiket szerettem fekvéoztem nyáron nyagon sokat elég sovány is voltam aztán strandon ismét egy megmagrázhataln dolog történt velem śuztam a medencében és elég sokat mivel szedtem haptaminolt ezért még jobban doppingolt ugye elég jol értek hozzájuk és akkor t=oertén valmi mint ha egy sávon usztam volna átt uszhattam egy orát is majd kijöttem magátol ment a lábam magátol hirtelen kinyögtem téridődimenzió !!!! akkor azon nyáron uj ember let bellem mindenre választ kaptam én voltam világ legboldogabb embere !!! a szobám felujult csak hogy voltak nekem othon eléggé röhelyesen hangzank gyerekkori figuráim amit szerettem és ugye sajnos ki lett dobva és eggyik este mior fekvőztem kimondtam magam régi bábuj térjetek ide és mint ha visszalandoltam volna aab a dimenzioba ami tartott évekig mgint ell ett cseszve minden közben ezt még kifelejtettem hogy a intenreten volt egy frekvencia n=ovekedési hormon ugye ilyen foygásra van azt halgattam éreztem behatott ahogy nagyon sok frekvencia még régebben amikor edztem halgattam egy frekvenciát neve tesztoszteron frekvencia eggyik éjszaka heréim majd szétt duraantak mint ha egy papír lett volna a bőröm mint egy állantak hirtlen lapcsolták villanyt és elment a világítás árnyékom erősöd=ott fel -----Na ez is köztük van megmagyrázhataln dolgok közott!! de visszatérek témához ugye régi bábuk régi dolgaim na akkor kedztem nagyon butaságokat csinálni 2016 ban ugye ami már le volt rendezve ami már oda volt szögelve a taljhoz én azokat feltéptem azokat dolkotat már akkor rossz úton jártam nevettem a fehér zaj filmen ismét butaságokat csináltam volt ugye a hely a panelok amiről beszéltem kimentem oda hadonsáztam a keresztel és otthon meg id idéztem ismét szellemeket eggyik n=ovekedéi hormon másik kettő megy egy szellem már akkor megint kedztek öszekutyulodni a dolgok . eggyik éjjel kimentem este futni még naggyábol rendbe volt életem de videokal foglakoztam halálk=ozeli élményekkel számokat mondogattam ki paranormális dolgokal vicceléodtem !!! aztán azután isten utamba sodort egy embert akit utáltam ellopta a telefonomat én meg ahelyet hogy elkaptam volna megilyedtem és hazfutottam és bementem a rendőrségre ellen feljeltést tenni semmi nem lett belle., Végül ugye idézések stb oda vezettek hogy bekerültem egy pszihiátriára ahol ma napig nem tudom mit csináltak velem !!!! na az aztán már tényleg sok volt ugye tüdőgyuladás korházban derékoperáció térdműtét most meg pszihiátria annyiszor látogattam a korházat mint más discot nem !! ott voltam aztán hazaengedtem de utánna az kasztasztorfa mit áttéltem olyan mint ha pokolba jutotam volna emlékszem nem lehetet látni olyan volt hogy lehetlen amikor hazajöttem !!! emléskzem a könyvbe vicccesen hangzik de megtörtem rendesen téridőt rndesen egy másik dimenzioból írtam le könyvet még írás is elment hazajöttem egy teljesen msáik világba ahol utcán megváltoztak az autok a kocsik de még a terek is !!! Minden nem hittem szememnek majd utánna sikerült ebből alternatív világból kikecmerednem !! j=ott a 2017 na ujév elég jól kezdődöt ugye kaptam egy telefont egy ujat de én otthon tovább folytattam paranormális dolgokat fogalkozást sok halálközeli élményt amivel nem szbadott volna Már nem is tudom de mint ha minden nyakamba zuhant volna hiába edztem othon eggyik éjszka kimondtam gorkí paneloki démon távozz minden a városban megmagyarázhatlan béuz ahogy kocsikat cspkodták ahogy mentek emberek ahogy anyám beszélt hozzám leírhatalan volt leírhatalan amik utánna értek engemt traumák . Már azt után még csak döfi lett folytattam tovább könyvet teljesen bezavarodva erre fel kitöröltem dolgot bel és igen szo szerint mint ha halálra szurkodtak volna halálra szurkodtam volna rendesen facebokról képek is eltűntek minden eltűnt!!! Emlékszem rá hogy utánna kimondtam hogy növekedéi hormon térj ide megjelntek haverjaim és ugye sokat halgatam a frekvenciát és erre fel hazamentem elkedztem imátkozni holtakhoz akiket megbolygattam belementem egy olyan dimenzioba ahol nyomor csak arra emlékszem tükör el˝tt kelt átmennem nyomor az a nyomor haver ami ott volt az legnagyobb ellenségemnek se kívánom legnagyobb ellenségemnek se !!!! legnagyobbnak sem öreganyám hányt ki tudja hogyan lehtle elmondani de kopott rendőrautók voltak ott kopott rendőrautok . emléskzem azon honapokban 2017 ben éjjel még el is gyalogoltam oda ahol haverom nevelőpaj öngyilkos lett olyan dolgok értek akkor engemt hogy napi szinten éjszak jártam teplom elé imátkozni hogy legyen jobb minden mentem a teplomhoz utána meg öreganyámhoz állandó halálfélelemmel ! mások pedig élték az életüket én meg szenvedtem mint egy állat ! egyik éjjel írtam haveromnak régen eretnekség ma bolondokháza és rendesen leütöttek engem,et mint ha leütöttek volna valki behatolt és rendesen kiment bellem minden !!!! akkor már olyan állapotban voltam könyv meg csak ugy volt állt ugye gépembe többfelé áll két könyv lett belle. mert ugyanis akkor lett a prolbéma amikor én saját belátásom szerint ki lett nyomtatva képzeld el írsz valamit és kinyomtatot és a könyv végett uj kocsik uj autok de még terek még a talaj is megváltozik!!!!! na azután jött a döfi a telefonomba ugye csináltam videokat pontosan két videót eggyik a hálálközeli élményekről szólt hogy minden keltt beleavtkoznom a fehér zajba másik meg megfenyegetésről megfenyegettem haveromat hogy megölöm azért amit áttéltem : Eggyik szép nap beálítottak hozzám feljöttek és mondják kérdezik tőle hogy még gyilkosoknak is megbocsájtanak érted mint h nagy gyilkos lennék még teplomba keresztet is vittem amikor a pokolban voltam . iszonyatos dolgok értek és ez csak r=oviden van megfogalmazva és utánna lett a csuc ismét a telefonom kiadtam a kezemből majd ugyanzokat áttéltem mint aki szüleit kivégezné szó szerint mint aki megölné a szüleit !! eredeti provianciát kiadja kezébőlll Hihetelen dolgokat áttéltem és azota utobbi időbe tengek lengek pihenek pihenm ki a dolgokat mert én azon sem lepődtnél meg ha kelnék fel fellennének aksztva anyámék mert olyan dolgokon keresztül mentem mondom neked. Majd megint ugye mivel áttéltem sok bozalmat oáig süllyedtem hogy 27 évesen otthon sem mertem maradni magm bekerültem megint pszihiátriára !!! Utánna ott voltam hosszú ideig megint és azóta kapok egy injekciót amitrtől még szarabbul vagyok mondjuk szedek gyosgzert de ellene vagyok neki dolgoknak hát jövőben még kérdéses mivel míg nem kaptam injekciót e voltamn azért magamnak !!!! ennyi de csak röviden
2020. jún. 11. 22:48
16/18 A kérdező kommentje:
mit csinákljak vLki segítsen ide írtam ki figyelmetlenségből???? nem tudom törölni sem
2020. jún. 11. 23:02
17/18 anonim válasza:
Keress meg egy pszichologust vagy pszichiatert, max aztmondja nincs semmi gaz, de lehet tudja miert felsz attol hogy ratamadsz a mamadra, esetleg milyen kapcsolata van ezeknek a gondolatoknak az injekcioval
18/18 A kérdező kommentje:
hát jah pszihologust kelet volna keresnem de nem cdak ilyen gondolataim vannak nagyon rosszak is félelmek stb meg az a nagy baj ki kellen törölni ezt a mondatot amit írtam
2020. jún. 12. 08:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!