Mi veszi rá az embert, hogy ne mosson fogat?
Figyelt kérdés
Megértem ha pl nincs pénze fogkrémre meg fogkefére stb. De mikor beszél velem az ember, teljesen sárga, lepedékes a foga és büdös a szája az így most mi. Én is küzködök a büdös szájjal pedig minden nap normálisan fogat mosok legalább 3-szor, de megoldom mentolos rágóval/cukorral. A padtársam se mos fogat pedig van pénzük. Olyan undorító az ilyen igénytelenség.
16/l
2020. jún. 6. 17:02
21/26 anonim válasza:
Akkor is olyan mar amikor reggel 8ra bemegy? Mert ha delutan 2kor olyan az nem meglepo, mivel a suliban nem igazan megoldhato a fogmosas.
22/26 A kérdező kommentje:
Mindig az, reggel is meg délután is. Értem ha elfelejt egyszer kétszer fogatmosni reggel de akkor nem minden nap lenne koszos as foga
2020. jún. 8. 11:49
23/26 anonim válasza:
Amúgy szerintem is lustaság. Mert én sem mostam tegnap fogat elektromos fogkefével késő este. Csak kiöblítettem a szájamat hideg vízzel wc után. De mondjad neki, hogy fájni fog a foga! Nekem is néha fáj a fogam. Rossz dolog a fájdalom.
24/26 anonim válasza:
Nekem bejonnek az olyan csajok, akik nem mosnak fogat, nyugodtan iranyitsd at hozzam az osszeset :D
25/26 A kérdező kommentje:
24,miiih xd nem😂😂😂, szerintem amíg nem romlik el valamelyik foga addig nem tudja miert rossz. De az bunkóság lenne ha én mondanam
2020. jún. 8. 12:27
26/26 anonim válasza:
Akkor küldjed el neki a kommentemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!