Hogyan kérjem meg a barátnômet hogy mosson fogat, anélkül, hogy megbántanám?
Nyolc hónapja vagyunk együtt a barátnômmel. Szép, ápolt lánynak tûnt de néhány hete elkezdett szájszagot eregetni. Visszataszító, meg sem akarom csókolni de amikor nagyon muszáj akkor is próbálok túl lenni rajta amilyen gyorsan csak lehet. Ô meg nem érti miért van ez, én meg nem tudom hogy mondjam el. Heti öt napot együtt töltünk szóval tudom hogy nem mos fogat és ez aggasztó.
Egyszer poénkodtunk és rákérdeztem hogy mikor mosott fogat utóljára de csak nevetett és azt mondta kapjam be.
Valakinek van valami ötlete? Fontos hogy kezdjen valamit magával de nem szeretném megalázni
Az ezt megelőző időkben biztos, hogy mosott fogat? Nem lehet, hogy szuvasodik az egyik foga?
Amúgy mit jelent ez, hogy nem mos fogat: felkel reggel és nem mossa meg egész nap, és ez így megy napokon át?
Sajnos itt más nem segít, csak a világos beszéd.
Meg kell neki mondani, hogy mosson fogat, mert nem kellemes a lehelete.
Refluxtól is lehet rossz lehellet, persze ha nem mos fogat, akkor is.
Ha együtt vagytok heti 5 napot, akkor nyugodtan elküldheted reggel és este is fogat mosni, amikor te is mosod, akkor szólj neki, hogy jöjjön ő is mosni. Ha nem akarja, akkor nyugodtan mondd meg neki, hogy rossz a lehellete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!