Mi veszi rá az embert, hogy ne mosson fogat?
Megértem ha pl nincs pénze fogkrémre meg fogkefére stb. De mikor beszél velem az ember, teljesen sárga, lepedékes a foga és büdös a szája az így most mi. Én is küzködök a büdös szájjal pedig minden nap normálisan fogat mosok legalább 3-szor, de megoldom mentolos rágóval/cukorral. A padtársam se mos fogat pedig van pénzük. Olyan undorító az ilyen igénytelenség.
16/l
Én szinte sose mostam fogat. Egyszerűen nem volt meg a szokásom hozzá, nem így neveltek. Ami meg is látta kárát, szinte mindegyik fogam tömött már. 4-et el is vesztettem.
Néha most is van olyan, hogy kihagyok egy napot, de nem direkt. Így jön ki a lépés.
Szóval nem feltétlenül az igénytelenség teszi. Lakótársam sose mos fogat. Soha nem volt lyukas foga, és olyan fehérek mint a hó.
Megmondom őszintén gyerek koromban én sem mostam fogat gyakran, sőt fürdés is heti egyszer volt divat. Csak mosakodtunk minden este. Sajnos engem így neveltek, azt hittem ez a normális (Az ismerősi körömben is így volt, csak szombaton fürdés)
Persze amióta felnőttem azért nem így csinálom. Mindennapos fürdés, nyáron többször is, plusz fogmosás minimum kétszer.
Lehet a családja neveli így és azt hiszi ez a normális :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!