Mi veszi rá az embert, hogy ne mosson fogat?
Figyelt kérdés
Megértem ha pl nincs pénze fogkrémre meg fogkefére stb. De mikor beszél velem az ember, teljesen sárga, lepedékes a foga és büdös a szája az így most mi. Én is küzködök a büdös szájjal pedig minden nap normálisan fogat mosok legalább 3-szor, de megoldom mentolos rágóval/cukorral. A padtársam se mos fogat pedig van pénzük. Olyan undorító az ilyen igénytelenség.
16/l
2020. jún. 6. 17:02
2/26 anonim válasza:
Vagy pedig vmi betegsége lehet neki és azért ilyen. Hiába mossa a fogát akár parodontax-al rendesen, sajnos nem működik neki. Tehát vmi fog betegsége van.
3/26 A kérdező kommentje:
De konkrétan látom rajta a kajamaradékot. Nem hiszem, hogy betegség miatt van rajta mindig a tegnapi ebéd...
Ilyen nagyon furi lehet fogrémet sem használ. Nem vesz teafiltert, se bolti teát ő mindent házilag akar. Ami nem baj csak igénytelen ne legyen már.
2020. jún. 6. 17:19
4/26 anonim válasza:
ha kellemetlen a leheleted, akkor vagy fogproblémád van vagy emésztési problémád, mind a kettővel orvoshoz kéne menni
5/26 A kérdező kommentje:
Nekem van a fogaimmal probléma de nem rólad m van szó most.
2020. jún. 6. 17:27
6/26 A kérdező kommentje:
*rólam
2020. jún. 6. 17:27
8/26 anonim válasza:
Igénytelenség és undorító, és ahogy észrevettem generációról generációra száll. Ahol észrevettem, hogy a pasi nem mos fogat, ott az apja se mosott, sőt!! Nem volt fogkefe az egész házban!! Velem vette az első fogkeféjét, miután finoman figyelmeztettem. És nem szegény család!
10/26 A kérdező kommentje:
Lány
2020. jún. 6. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!