Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előfordult már, hogy megláttat...

Előfordult már, hogy megláttatok az utcán egy idegen embert, és valami miatt annyira megnyerőnek tűnt számotokra, hogy úgy éreztétek, szívesen megismernétek?

Figyelt kérdés

Ha igen, mi fogott meg benne? Miért éreztetek így? Leszólítottátok végül, vagy inkább visszafogtátok magatokat?

Ha írtok kort és nemet is, akkor azt megköszönöm :)

Részemről egy hasonló eset ugrik be, ami nagyon megmaradt.

Pár éve egy nyáron, Budapesten utaztam a 7-es busszal Újpalota felé, és valahol Budán felszállt a buszra egy 30-as évek végi/40-es évek eleji korabeli nő. Rövid, sötét haj, napszemüveg, flip-flop papucs, fekete nadrág, hosszúujjú, laza, fehér férfiing (félig felgyűrt ujjakkal, 2-3 gomb begombolva), alatta egy halványlila póló. Babakocsit tolt és épp telefonált valakivel.

Pont előttem a forgóban állt meg, és hallottam ahogy telefonál. Néztem őt és ránézésre nagyon kis jókedélyű, mosolygós, közvetlen asszonynak tűnt. Tetszett az a laza, öltözködési stílusa is, valamiért vagány, de rendes nőnek gondoltam.

Mégsem szólítottam le, mert nem jutott eszembe semmilyen ürügy, ami természetesnek és nem tolakodónak tűnt volna, pláne úgy, hogy még telefonált is közben valakivel.

Hamarabb leszálltam, mint ő, és azóta is átkozom magamat, hogy nem voltam kicsit tökösebb és nem utaztam tovább a busszal, hátha időközben abbahagyja a mobilozást, és tudtam volna kezdeményezni valami kis beszélgetésfélét, ha máshogy nem, legfeljebb a babával kapcsolatban.

Azóta ha a 7-esen utazok, mindig reménykedek, hogy újra felszáll, és akkor végre léphetek az ügyben, de ennek az esélye kábé a nullával egyenlő :D

26/F

2020. jún. 1. 19:42
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

“Babakocsit tolt és épp telefonált valakivel.

Pont előttem a forgóban állt meg, ”

Ez kivihetetlen, hogy telefonálgatva tologatta a forgóban.

🫣

2024. ápr. 2. 03:49
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Milyen “ügyben” akarnál lépni egy kismamával?!
2024. ápr. 2. 03:50
 43/44 anonim ***** válasza:
42, en is babakocsiban tologatom a fiam de egyedul nevelem🤷🏽‍♀️ sose tudni
2024. ápr. 23. 18:37
 44/44 anonim ***** válasza:

Ó, igen, többször előfordult már! S valóban nem csak vonzalom lehet ez. Volt, hogy egy idősebb nő (nehéz idősebbnek írnom, annyira élettel teli volt, de mégsem az a nyájas, nevetős féle. Olyan egyszerűen gyönyörű volt és természetes!) egy konferencián. Volt, hogy egy srác a Csillagponton (vicces lehettem, mert akárhányszor a közelembe került, nem bírtam róla levenni a szemem). Ja és ez 2x is előfordult, 2 Csillagpont, s más-más srác xd.

Ma például egy fiatalabb lány állt előttem a sorban. Annyira gyönyörű volt mindene, gondoltam, megdicsérem legalább a haját (az tetszett a legjobban), de nem mertem, pedig igazán tudom, hogy nagyon jól esik a nőknek nőktől a tisztaszívű dicséret, hiszen nekem is.

Ó, és ez szintén ma volt, kicsit más jellegű szépség. A buszállomáson a sok-sok ember között elment előttem egy srác kutyát sétáltatva (na ő pont nem az a vonzó féle volt, de a szeme, vagy nem is tudom, olyan tisztaság áradt belőle, öröm volt meglátni). S pont vele szemben a tömegben jött egy papa az unokájával. A papa mintha egy filmből lépett volna ki. Régimódi, jóvágású, csinos papa volt (ha szabad ilyet mondani xd), a kisunokája pedig egy ragyogó mosolygós kislány, a kutyusnak örült. Olyan szépen kiemelődött ez a 3 személy a tömegből a szemeim előtt.

Jó ez a kérdés, jól esett leírni, köszönöm.

Üdv:)

dec. 3. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!