Előfordult már, hogy megláttatok az utcán egy idegen embert, és valami miatt annyira megnyerőnek tűnt számotokra, hogy úgy éreztétek, szívesen megismernétek?
Ha igen, mi fogott meg benne? Miért éreztetek így? Leszólítottátok végül, vagy inkább visszafogtátok magatokat?
Ha írtok kort és nemet is, akkor azt megköszönöm :)
Részemről egy hasonló eset ugrik be, ami nagyon megmaradt.
Pár éve egy nyáron, Budapesten utaztam a 7-es busszal Újpalota felé, és valahol Budán felszállt a buszra egy 30-as évek végi/40-es évek eleji korabeli nő. Rövid, sötét haj, napszemüveg, flip-flop papucs, fekete nadrág, hosszúujjú, laza, fehér férfiing (félig felgyűrt ujjakkal, 2-3 gomb begombolva), alatta egy halványlila póló. Babakocsit tolt és épp telefonált valakivel.
Pont előttem a forgóban állt meg, és hallottam ahogy telefonál. Néztem őt és ránézésre nagyon kis jókedélyű, mosolygós, közvetlen asszonynak tűnt. Tetszett az a laza, öltözködési stílusa is, valamiért vagány, de rendes nőnek gondoltam.
Mégsem szólítottam le, mert nem jutott eszembe semmilyen ürügy, ami természetesnek és nem tolakodónak tűnt volna, pláne úgy, hogy még telefonált is közben valakivel.
Hamarabb leszálltam, mint ő, és azóta is átkozom magamat, hogy nem voltam kicsit tökösebb és nem utaztam tovább a busszal, hátha időközben abbahagyja a mobilozást, és tudtam volna kezdeményezni valami kis beszélgetésfélét, ha máshogy nem, legfeljebb a babával kapcsolatban.
Azóta ha a 7-esen utazok, mindig reménykedek, hogy újra felszáll, és akkor végre léphetek az ügyben, de ennek az esélye kábé a nullával egyenlő :D
26/F
Köszönöm a további válaszokat :)
10-es, nem párkapcsolati célból akartam volna megismerni :) Nem összejönni akartam volna vele, elvége nem hiszem, hogy egy ilyen korabeli nő akart volna bármit is egy akkor még majdhogynem tinédzser sráctól :D
Egyszerűen csak megragadott a kisugárzása, a megjelenése, a stílusa, és szerettem volna kicsit megismerni, beszélgetni vele. Ettől pedig a baba nem vette el a kedvem.
Egyébként pedig köszönöm a jótanácsokat :)
Igen megesik.es viszonzott es gyülölöm. A leheetlenségek miatt!
Sokszor megesik, hogy feltünik, hogy néz vki es leesett az àlla, de nekem is, es mintha megàllna körülöttünk a vilag.
De mindig azok a körülmények...
Volt amikor egy sraccal beszéltem illedelmesen formularitasbol stb, eppen mikor jött egy ilyen illetö es lerökönyödött. Es tetszettem neki es ö is nekem es csak néztük egymast mintha üvegfal lenne köztünk.Es ilyenkor most hogy hagyjam ott a sràcot hogy bocsi elszaladok picit, mert meglattam vkit az utcan??es ö is ugy hogy jönne oda?tiszta lehetetlen meg tré is a helyzet.
Vagy mentem sötétben az uton, es mivel féltem azon a környeken, kb arabnak öltöztem be, hogy ne vegyen észre senki, illetve kitalaltam azt, hogy inkabb en leszek a "bünözö kinézetü", hatha ugy nem tàmadnak meg, meg ilyenek.nagyon paràztam (igy fekete cuccban maszkaltam arra es fekete csipkekendöben(:D) mélyvörös ruzzsal es elég éles fekete szemkonturral), erre keresztben elöttem egy autout(de csak egysàvos mellékut), az érkezö auto lassitott pont elöttem, hogy majd kifordul. Es akkor meglàttuk egymast. Es néztük hosszasan. Es mivel nem egyedül volt muszaj is volt tovabb mennie. De ami ott abban a pillanatban is lezajlott... aztàn az a szokàsos elérhetetlenség miatti kin..utàlom ezerrel.
Amugy az arab cucc nagyon bejött tekintve, hogy amikor sötét kihalt utcan "vonulok"benne megesett màr hogy felém tarto "érdekes"vagy részeg agressziv vagy veszélyesnek mondhato kb 40 körüli magas ffi ahogy meglàtott hogy jövök ki a full fekete vilagitatlan területröl ahogy feltüntem, egyböl irànyt vàltott :D
Visszatérve, velem szinte soha nem esik meg az hogy a körülmények passzoljanak ahhoz, hogy az ilyen, -megàll minden körülöttetek - vagy ugy erzed villamkent csapott beléd- tipusu pillanatok ne vesszenek el!
Olyan ürt hagy maga utan hogy inkabb ne törtent volna meg.
Kb olyasmi erzes mintha ismernéd is akarnàd is ö is téged es nem érhetsz hozzà, elvegre idegen az utcan es muszaj haladni tovabb. De egy pillanatra kihagyott a szivetek mindkettötöknek.
Utolso voltam
Nekem pont tegnap volt egy ilyen, mentem az utcán és úgy 10 méterrel előttem haladt egy srác két extrém színű szénsavas üdítővel meg egy zacskó - talán - péksüteménnyel a kezében. Az élelmiszerek kapcsán elgondolkodtam, hogy nem lehet túl tájékozott, ha ilyeneken él, nézegettem milyen sovány (szinte már vetekszik velem :D), munkásszerkó van rajta, szóval ezen lamentáltam, amikor a fickó előtt egy pasas be akart menni egy kapun két nagy dobozt cipelve a kezében. Átfutott az agyamon, hogy ha most egy kicsit közelebb lennék, odaugorhatnék tartani neki az ajtót, s ebben a pillanatban a srác odaugrott tartani neki az ajtót...
Magamban nyugtáztam, hogy AZTA! És széles mosolyra húzódott a szám.
Onnantól teljesen más szemmel méregettem, nézegettem a tetkóit, a laza járását, meg visszaemlékeztem a laza mozdulatára, ahogy ugrott a kapuhoz, tisztára fel voltam dobva, hogy mennyire természetesen jött neki ez a gesztus. És egyszer a srác hátra is nézett, bele a vigyorgó arcomba (persze még mindig volt köztünk jó távolság), de gyorsan visszafordult és ügetett tovább, majd eltűnt egy építkezésen. 40N
Kérdés és a válaszok.
Nekem annyira felszínes az egész. Nem biztos, hogy valaki normális vagy jó fej, csak azért, mert jól néz ki :)
Bárcsak így lenne...
Nem is tudom, a pasikat akik futnak mindíg megnézem vagy a strandon a kockahasakat 🤤
De ha odamennék biztosan nem baráti szándékkal mennék oda, hanem legalább flört vagy valami hasonló legyen már.
Viszont csak szemmel "verek"
😂😂😂
Mert van egy aranyos párom úgyhogy nem igazán kell más, amúgy is inkább introvertált vagyok.
Szóval elég mélyponton kellene lennem, hogy oda menjek idegenekhez, akik dögösen néznek ki.
Így ha beégek számomra nem gáz.
Hmm belegondolva, ha meglátnám azt a nőt akit írsz elfogna az irigység így nőként.
Legbelül mélyen, gondolatban odamennék és megjegyezném, hogy jajj de szép rajtad ez meg az, dehát mégsem megyek oda, mert ebben az országban nem ez a megszokott:D
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!