Miért van az ma hogy a legtöbb fiatal (szerencsére) ad magára igényes és ad a külsejére?
Most konkrétan a fiúkra/férfiakra gondolok 16-35 éves korosztályból.
Belőtt haj, stilles nadrág póló stb.
És? Nem a ruha teszi az embert! Egyébként meg valóban nehezen jön le, volt mikor órákig mosakodtam egy munka után.
Aha... hát sajnos de. Mert az első, amit észreveszel az utcán, bulin, munkahelyen... DE még Facebook-on, vagy Instán IS, az a külső.. :)
A ruha, a haj, az arc. És nehogy kitaláld, hogy te nem fordulsz meg a szép és igényes nők után, mert el nem hiszem!
Nem az fog elsőre leesni egy koszlott, büdös nőről (már bocsánat!), hogy "jaj de rendesen bánik a lovakkal! Rendszeresen adományoz a kutyamenhelyeknek, és minden vasárnap elkíséri a mamáját misére. Micsoda remek ember!", hanem az, hogy "pfehjj de igénytelen, büdös, koszos...!" Holott lehet, éppen most lépett ki a lovardából, gyorsan bevásárolni, és még nem volt ideje tusolni. Na de, remélem érted a lényeget... :)
Az ilyen felszínes emberekkel, akik csak a külsőről ítélnek, nem foglalkozom.
Én pont leszartam régen (néha most is) hogy hogyan nézek ki, mégis voltak barátaim és a lányok sem kerültek.
Mondjuk azért éreztem különbséget a hozzáállásukban mikor 6 hónap után levágattam a hajam, meg felöltöztem normálisan..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!