Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet tenni a hirtelen...

Mit lehet tenni a hirtelen jelentkezõ szorongás ellen és annak pillanatában?

Figyelt kérdés

Teljesen tanácstalan és kétségbeesett vagyok már.

Egy évvel ezelõtt minden napomat az jellemezte, hogy váratlanul,bármely körülmények között, erõs szorongás tört rám. Ámde ez fél év után megszűnt. Viszont legnagyobb bánatomra két hónappal ezelõtt újra jelentkezett, s mai napig fáradhatatlanul velem van... És sajnos sokkal erõsebben, mint korábban. Ez normális esetben nem ijesztene meg ennyire, mert tudom, hogy idõvel találnék megoldást, de most irdatlanul fontos vizsgák elõtt állok, amelyeknél hatalmas akadályt jelent az elõtörõ szorongás, ugyanis olyankor a legkevésbé sem tudok koncentrálni, se könnyen lélegezni. Egyszerűen úrrá lesz rajtam a félelem, amiért már egy szörnyű vizsgajeggyel fizettem...

S kétségbe vagyok esve, hogy a két nap múlva következõ vizsgámon ismét rám tör, én pedig tehetetlen Leszek, mert többé nem segit semmiféle légzés gyakorlat, és magától ledig csak egy-két óra után múlik el...

Mit tehetnék, hogy érhetném el, hogy ne jelentkezzen a szorongás?

Hálás köszönetem minden segitõ válaszért!

2020. máj. 24. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Valeriana Relax
2020. máj. 24. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Xanax, Frontin haziorvostol. Legkisebb adag megelozeskepp, vagy veszhelyzetben visszaadja a szabadsagot. Utana lehet jatszani, hogy nem veszed be, de ha tudod, hogy segit, biztonsagerzetet ad.

Egyaltalan nem placebo. Akinek semmi baja, asitozik tole. Aki panikol, az megnyugszik.

Atmeneti segitsegkent kell ragondolni, mint mankora jarni tanulashoz.

Van ismerosom, aki gyengesegnek tartja, ezert inkabb evek ota hanyni szalad minden esemenyen, es siralomvolgy az elete,

de akkor se ker belole.

Nek tiz ev utan elegem volt a szorongasbol, es szedek gyogyszert.

2020. máj. 24. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nézesd meg a gyomrodat. Saját tapasztalat, hogy a reflux által okozott irritáció okozta érzés gyakorlatilag pont ugyanaz a belső "nyomás", amit szorongásnál érez az ember, és ennek megvan a lelki hatása is.

Ezt vizsgáltasd ki, meg már az első pillanattól figyelheted, hogy pl. jelentkezik/erősödik-e evés után, kávé, alkohol hatására stb.

2020. máj. 25. 08:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! 🙏
2020. máj. 25. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!