Szánalmas vagyok, ha szorongással küzdő férfiként nem tudok kiállni magamért?
Sokan ismerjük az érzést, és borzalmas amikor uralja az életed!
Egy jó szakemberrel helyre lehetne tenni a világot!
Mert közhely de igaz: ha meg akarod változtatni a világot, először neked kell változni!
Egyáltalán nem szánalmas, viszont mindenképp segítségre van szükséged.
Keress fel egy szakembert, hidd el segíteni fog.
Ha úgy érzed szeretnél róla beszélni, nyugodtan írj.
Annak pedig, aki a ,, Jó érzés verni őket és nézni, ahogy félnek.,, lehetőségre szavazott, nem kívánok semmi mást, csak hogy ők is éljek át.
Szívből kívánom!
És szintén javaslom szakember segítségét!
Elszomorodtam, mikor megláttam a valaszlehetosegeket.
Nem vagy szánalmas.
Ismerős ez az érzés, én is élek meg hasonlót a mindennapokban, bár azért enyhébb változatban.
Nem vagy szánalmas emiatt, hiszen nem tehetsz arról, hogy ilyen lettél! Viszont ehhez mindenképpen kérd szakember segítségét, mert ide már mindenképpen az kell!
Sok sikert kívánok, és, hogy ne add fel soha, mert azt nem szabad! 😉
Azt nem értem, miért nem kezdesz bele egy olyan sportba, ami baráti légkörben tanít meg fizikailag és szellemileg küzdeni, férfiasan viselkedni, és reagálni, ha támadás ér.
Nagyon sokat változtatna a pszichés állapotodon!
Nem kell feltétlenül küzdősportra gondolni, első körben elég ha focizol, az is megtanít erre valamilyen szinten, vagy a vívás, ami küzdősport ugyan, de közvetlen fizikai ütések nélkül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!