Régen a köldökünk volt a szánk akkor tudunk a köldökünkel enni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 16:26
3/9 anonim válasza:
Miért lett volna valaha is a köldökünk a szánk? :DD
Ez valami új konteó?
4/9 anonim válasza:
Úgy érti az istenbarma, hogy amikor a köldökzsinór onnan jött.
De gondolom nem vagy több 12 évesnél....
Egyre színvonaltalanabb az oldal. 👎
5/9 anonim válasza:
A kérdező szerint amikor még anyukám hasában voltam, akkor a köldökömön keresztül ettem.
Mondanám, hogy megyek és kiugrok az ablakon, de itt a földszinten nem sokat érnék vele...
Jó Isten gyere le. :DDD
6/9 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon érdekes kerdes, miert kell bantani?
7/9 anonim válasza:
Sokkal izgalmasabb a köldökkel kapcsolatban az, ha mélyebben belenyúlunk. Különös érzést tapasztalunk, mintha pisilnünk kellene. A köldök alatt elhelyezkedő fali hashártya egy érzékeny struktúra. Érzőidegei a gerincvelő ugyanazon régiójába közvetítik az ingereket, mint a húgyhólyag és a húgyvezeték érzetéért felelős idegek. Emiatt a köldök belsejét megnyomva az agy - tévesen - olyan jelet kap a gerincvelőből, miszerint ideje lenne megszabadulni a húgyhólyag falát feszítő vizeletmennyiségtől, aminek hatására bizonytalan, kellemetlen ágyéktáji érzetet tapasztalunk.
8/9 anonim válasza:
Rosszul tudod. Az állatvilág fejlődésében volt egy pont, ahol a régi szájnyílás (ősszáj) és az emésztőrendszer másik végpontja funkcionálisan megfordult és a régi szájnyílásból az ürítés végpontja lett (újszájúak). Mi ez utóbbiak közé tartozunk, ezért lehet bizonyos betegségeknél a végbélen át táplálni a beteget.
9/9 anonim válasza:
Nem rossz kérdés. Sőt, kifejezetten érdekes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!