A rögeszmémmé válhatott annyira egy ember, hogy hónapok óta pánikrohamokkal, állandó szorongással, kellemetlen fizikai tünetekkel küszködöm? Úgy érzem összeroppanok ettől. Hogyan szabaduljak meg a gondolatától is?
Nem tudom, hogy a 11-es tényleg felismert és a valóságot írja vagy kamu, de vannak benne érdekes gondolatok.
Pl lelkiismeretfurdalás okozta pánikbetegség és szégyenérzet, ami miatt nem tudsz megnyílni szakembernek. Ha magad teremtetted a démonod, akkor maganak is kell szembenézned és megszabadulnod tőle.
Talán fognod kéne egy papírt és egy füzetet és őszintén leírnod, megvallanod magadnak, hogy mi történt és mi vezetett el idáig. Ezt akár meg is mutathatod a pszichológusodnak. Feloldozást ő se fog adni, csak a másik fél. Lehet gerincet/tököt kell növeszteni és személyesen rendezni az illetővel a dolgot és ha kell bocsánatot kérni, majd vagy elbúcsúzni és elfelejteni a másikat vagy új alapokra helyezni a dolgot.
Nekem ha konfliktusom van szeretem megbeszélni, akármennyire is félek a másik oldaltól, mert a saját lelkemen muszáj könnyítenem, mert felemészt és az ember szó szerint képes belebetegedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!