Rossz realistának lenni?(bővebben lent.)
Igen, rossz annak lenni, de még mindig inkább legyek az, mint a naivan optimista, vagy a lexaróan hülye.
Bizonyos dolgokban, és témákban megtanultam befogni a szám, mert kár bántani másokat, hagy legyenek gyermekien boldogok, meg amúgy van rá esély hogy bejön ez-az, és ha nincs érdem abba, hogy "belepofázzak a dolgokba", inkább kussolok, ehhez is fel kellett nőjek.
De pl ennyire realista lévén, nem véletlen, hogy most itt van pl ez a válság, és én totál örülök neki, lakást veszek befektetésnek, kedvezőbben, mások meg éhendöglenek hó végére. Csúnya kimondani, de ez van. Egy realista számító, előrelátó, gondolkodó alkat, aki mindig mindenből a legjobban akar kijönni. Megvan az előnye is.
Bizonyos dolgokba, meg amibe meg fölös beleszóljunk, meg kell tanulni kussolni, mert onnantól az már tényleg csak bunkóság, pláne ha nem "tanítasz" vele, kicsit fájó stílusban.
"Még annyi hogy 3-mas ne haragudj hogy nem válaszolok, csak nem tudom használni a chat részét."
Hogyhogy nem? :O De elolvasni el tudod? Ha nem, akkor röviden a lényeg annyi, hogy nincs veled baj, szóval ne hidd azt, hogy ettől rossz vagy bunkó vagy, egyszerűen realitsának lenni ilyen, nincs veled semmi baj. 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!