Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is nagyon híztok kijárási...

Ti is nagyon híztok kijárási tilalom alatt?

Figyelt kérdés
Felhíztam 120 kilóról majdnem 150 kilóra. Unaloműzésből ezsek, mindenemet kihíztam már és szétfolyok a székemben. Februárban kezdtem el kondizni amit nagynehezen, évak alatt sikerült elérnem hogy végre csináljak valamit, de aztán jött a koronavírus és visszaestem a hízókúrába. Édességeket sorra tömöm magamba, napi 6-7 étkezésem van, semmit nem mozgok max napi 10 perc séta a levegőn, amikor már szétfolyik a képernyő előtt a szemem. Ti is elkezdtetek nagyon hízni?

2020. máj. 9. 01:39
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Fiú, 20 éves, 190 cm magas, 147 kg. Csak mert sokan kérdezgettétek privátban és nem akartam mindenkinek válaszolni.
2020. máj. 12. 22:29
 42/55 anonim válasza:
18%

Előző vàlaszoló vagyok. Én 173cm-hez vagyok 144kg. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én imàdok dagadt lenni és hìzni:D

Ez van, aki akar, nyugodtan pontozzon le, meg hordjon el mindenféle hülye f*sznak!:D

2020. máj. 12. 22:56
 43/55 anonim ***** válasza:
20%
Na, látom nem kellett kétszer mondani:D
2020. máj. 15. 15:31
 44/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem híztam, de én dolgozni járok, rendszeresen mozgok a kutyámmal, és azt veszem, amit kapok, most már normálisan be tudok vásárolni, de volt, amikor le voltak rabolva a polcok és újra kellett tervezni, mit főzzek. Stabilan 53-55kg tartományban mozgok 151cm mellé, nekem ez jó, se nem sovány, se nem kövér, vért is adhatok.

Figyelj oda a túlsúlyra, mert veszélyes.

2020. máj. 16. 23:06
 45/55 anonim ***** válasza:
100%

Lust vagyok még enni is, ezért inkább fogyok 😀

Pedig így is vékony vagyok.

2020. máj. 17. 02:01
 46/55 anonim ***** válasza:
79%
Én igen. Nekem olyan munkám van/volt, ami rengeteg mozgással jár, gyakorlatilag egész műszakban rohanok, ez most már két hónapja kiesett, és látványosan kerekedek. Könnyű mondani, hogy otthon is lehet sportolni, vagy miért nem megyek el futni, egy kis luk albérletben élek, annyi hely sincs, hogy leüljek a földre, szóval talajtorna kilőve. Egész télen sokáig beteg voltam, utána meg bezártak az uszodák is. Szóval igen. Én is hízom, pedig csak két- vagy három étkezésünk van, lehet, ez sem jó, mert mire oda kerül a sor, már farkaséhesek vagyunk, és jól megrakjuk a tényért, talán ezt kéne elkerülni... meg az alkohol is hízlal. Én mondjuk nyolcvanvalamennyi vagyok, de akkor is!
2020. máj. 17. 11:15
 47/55 anonim ***** válasza:
79%

Reggel 6-tól este 18-ig bármit ehetsz,csak menj el mozogni,már a séta is sokat tud segíteni,minden héten egy kicsivel többet sétálj.

Reggeli után ne ülj le ha nem menj el sétálni, azaz mozogd le azt.

Ebéd után is fogd meg magad és menyj el sétálni.

18 óra előtt egyél uzsit aztán újra séta.

21 órakkor már csak zöldség, gyümölcsöt fogasz vagy is könnyű kaját.

Ezt próbáld meg fokozatosan be vezetni,6-7 db evésből csinálj 4 db evést.

Nem szabad tele enni magadat,szedj ki egy normális adagot aztán azt fogyaszd el.

Sok sikert!

Ezez nagy szükség van akarat erőhöz is,ha le ment a séta akkor meg jutalmazhatod magadat például azzal hogy le ülhetsz gépezni,addig amíg nem volt meg a séta,semmi mást nem csinálhatsz.

Ha esik az eső akkor járjálj a lakásban vagy egy helyben,töldsd le a telefonodra a lépés számlálót.

2020. máj. 17. 11:30
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis, én inkább fogytam, most kihasználom, hogy egy csomót mozoghatok
2020. máj. 17. 16:13
 49/55 anonim ***** válasza:
93%

Én ledobtam 9 kg-ot, az se egészséges.

Nagyon stresszeltem, hogy mi lesz, ha elfogy a félretett pénzem. Most tudok újra normálisan enni, hogy már látom a végét, de úgy osszeszukult a gyomrom, hogy egy szelet toaskenyertol már dugig vagyok.

2020. máj. 17. 18:28
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
Én év elején kezdtem fogyókúrázni, és nagyon odafigyeltem rá, hogy ne essem vissza. Szóval tovább fogytam.
2020. máj. 17. 23:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!