Ti is nagyon híztok kijárási tilalom alatt?
Előző vàlaszoló vagyok. Én 173cm-hez vagyok 144kg. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én imàdok dagadt lenni és hìzni:D
Ez van, aki akar, nyugodtan pontozzon le, meg hordjon el mindenféle hülye f*sznak!:D
Nem híztam, de én dolgozni járok, rendszeresen mozgok a kutyámmal, és azt veszem, amit kapok, most már normálisan be tudok vásárolni, de volt, amikor le voltak rabolva a polcok és újra kellett tervezni, mit főzzek. Stabilan 53-55kg tartományban mozgok 151cm mellé, nekem ez jó, se nem sovány, se nem kövér, vért is adhatok.
Figyelj oda a túlsúlyra, mert veszélyes.
Lust vagyok még enni is, ezért inkább fogyok 😀
Pedig így is vékony vagyok.
Reggel 6-tól este 18-ig bármit ehetsz,csak menj el mozogni,már a séta is sokat tud segíteni,minden héten egy kicsivel többet sétálj.
Reggeli után ne ülj le ha nem menj el sétálni, azaz mozogd le azt.
Ebéd után is fogd meg magad és menyj el sétálni.
18 óra előtt egyél uzsit aztán újra séta.
21 órakkor már csak zöldség, gyümölcsöt fogasz vagy is könnyű kaját.
Ezt próbáld meg fokozatosan be vezetni,6-7 db evésből csinálj 4 db evést.
Nem szabad tele enni magadat,szedj ki egy normális adagot aztán azt fogyaszd el.
Sok sikert!
Ezez nagy szükség van akarat erőhöz is,ha le ment a séta akkor meg jutalmazhatod magadat például azzal hogy le ülhetsz gépezni,addig amíg nem volt meg a séta,semmi mást nem csinálhatsz.
Ha esik az eső akkor járjálj a lakásban vagy egy helyben,töldsd le a telefonodra a lépés számlálót.
Én ledobtam 9 kg-ot, az se egészséges.
Nagyon stresszeltem, hogy mi lesz, ha elfogy a félretett pénzem. Most tudok újra normálisan enni, hogy már látom a végét, de úgy osszeszukult a gyomrom, hogy egy szelet toaskenyertol már dugig vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!