Ti is nagyon híztok kijárási tilalom alatt?
Gondolom, kölyök vagy még, hogy anyuddal élsz.
Amíg így volt, én sem tudtam fogyni, vagy ha mégis, nem volt valami tartós.
13 hónapja egyedül vezetem a háztartást. Ezalatt 148-ról 109-re fogytam. Krv nehéz, én tudom. De valamit csinálj! Vedd a kezedbe a bevásárlószatyrot meg a fakanalat! Mondd el anyudnak, hogy félsz a haláltól, változtatni akarsz. Adjon pénzt, hogy magadnak vásárolhass, kérd meg őt, ne vegyen édességet, kólát, ha mégis, olyan helyre tegye, hogy ne találd meg.
Számold ki a kaloriabazison, mennyi kalóriára van szükséged! Ezeket a kalóriákat igyekezz teljeskiorlesu gabonákból, zöldségekből, húsokból, sajtból, túróból bevinni. Vegyél valami egészséges édességet is, mondjuk cukormentes kekszet. Vagy edesitoszert, amiből magad készíthetsz vmi édességet.
Eleinte nagyon rosszul leszel.
Éhezni fogsz, a cukor megvonása miatt egy hétig fájni fog a fejed délutánonként. De ha ezt kibírod, utána könnyebb.
Ne mozogj, csak sétálj, az is éppen elég lesz, ha eddig nem tetted. Tegyél zenét a füledbe, és indulj. Próbálj meg lejönni a kóláról, ez nagyon fontos. Ha nagyon kívánod, zérót igyál, max. fél litert.
Ha tényleg akarod, akkor menni fog. De ehhez az kell, hogy tényleg odatedd magad és ne keress több kifogást.
Drukkolok neked!
49 kg voltam karantén előtt, most 51, de alapból szerettem volna felszedni néhány kilót, szóval örülök neki!
Viszont az előttem szólókkal egyetértve, kérdező, mindenképp kérj segítséget. Pszichológustól. Nem is a túlsúlyod miatt, hanem a mentális állapotod miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!