Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is nagyon híztok kijárási...

Ti is nagyon híztok kijárási tilalom alatt?

Figyelt kérdés
Felhíztam 120 kilóról majdnem 150 kilóra. Unaloműzésből ezsek, mindenemet kihíztam már és szétfolyok a székemben. Februárban kezdtem el kondizni amit nagynehezen, évak alatt sikerült elérnem hogy végre csináljak valamit, de aztán jött a koronavírus és visszaestem a hízókúrába. Édességeket sorra tömöm magamba, napi 6-7 étkezésem van, semmit nem mozgok max napi 10 perc séta a levegőn, amikor már szétfolyik a képernyő előtt a szemem. Ti is elkezdtetek nagyon hízni?

2020. máj. 9. 01:39
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
90%
Na te legalabb felvallalod, hogy ez nem genetika, hanem annyit eszel mint egy viziló
2020. máj. 9. 07:58
 22/55 anonim ***** válasza:
100%
Az ennyire durva evészavar amúgy orvosi eset. Az még nem lenne gáz hogy kevesebbet mozogsz, többet eszel, kicsit talán lehangoltabb is vagy, ezért 3 hónap alatt felszalad 5-10 kiló. De hogy eleve 120-ról indulva (a leírásod alapján nem tömör izom volt), kb havi 10 kilót hízol, az iszonyatosan beteg. Persze mondhatok én bármit, de keress fel egy pszichológust. Én sportolóként voltam "túlevő", állandóan ingadozott a súlyom, nekem segített:)
2020. máj. 9. 08:11
 23/55 anonim ***** válasza:
100%
Nincs tilalom, nyugodtan mehetsz sportolni. De gondolom a vírus most egy jó kifogás. Nem, nem kezdtem el hízni. Sajnos én is jó kis túlsúllyal rendelkezem, de a vírus alatt kicsit több lett a szabadidőm, így tornázni kezdtem, és van időm figyelni az étkezésemre is. Szóval a vírus nem kifogás, otthon lehet mozogni.
2020. máj. 9. 08:31
 24/55 anonim ***** válasza:
91%
Én még talán fogytam is. Nincs semmi étel itthon. Még a boltba is lusta vagyok elmenni. De még egy szendvicset összerakni is lusta vagyok. Inkább nem eszem, emiatt nem is vagyok éhes. Napi kétszeri étkezés van, de csak egy fogás. Esetleg közben egy minimális nasi. Amúgy is mindig csontsovány voltam, szóval genetikailag sem hízok.
2020. máj. 9. 08:57
 25/55 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyád is lusta, ha nem lenne az, akkor nem gyorskaján lasagnén meg pizzán élnél.

Főzzön normális ennivalót. Vagy főztél te. És ha élni akarsz, dob ki a csokit.

2020. máj. 9. 09:20
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. máj. 9. 11:39
 27/55 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, épp a héten ment tönkre alattam a régi mérlegünk :D
2020. máj. 9. 15:51
 28/55 Metionin ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem. Alapból nem vagyok hízékony de minimum napi 2 órát sportolok ugyanúgy mint a vírus előtt, enni pedig nem eszek többet mint akkor.

Nálad oké hogy nem tudsz kondizni de ki üt tüzes vassal hogy édességekkel tömd magad? Most úgysincs az embernek kedve boltba járni sem, egyszerűen ne vegyél otthonra ilyen kaját. Sétálni pedig nyugodtan menj ki egyedül hosszabb távra, azt semmi nem tiltja. Súlyzós edzést pl. otthon is csinálhatsz mondjuk ásványvizes palackokkal vagy szatyor rizsekkel. Az a baj, hogy nálad az akaraterő ami hiányzik.

2020. máj. 9. 16:28
 29/55 anonim ***** válasza:
100%

A problémádat megértem, mert én is lusta dög vagyok, ráadásul nem hízok nehezen, de most szándékosan odafigyelek arra, hogy ne toljam túl, úgyhogy kicsit még fogytam is.

Egyébként tényleg erős ennyi idő alatt a 30 kiló, nincs valami hormonbetegséged?

2020. máj. 9. 16:49
 30/55 A kérdező kommentje:
Korlátozást akartam írni, nem tilalmat. Most is fagyiztam, meg ilyen linzert ettem, nem tudok megállni :(
2020. máj. 9. 17:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!