Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kutyabolondok miért agresszí...

A kutyabolondok miért agresszívak?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem már, hogy közösségi oldalakon ha felvetődik egy téma állatvédelemről, akkor rövid időn belűl anyázások, nyílt fenyegetőzések, lincshangulat alakul ki. Szerintem is, ez az állatvédelem már nagyon túl van tolva, már a legtöbb ember átesett vele a ló túloldalára.

Meg ha történik valahol, hogy megölnek egy kutyát, akkor egyből meg akarják lincselni, 1000 év börtönért üvöltenek, tüntetni mennek a háza elé. Embereket ölnek meg nap, mint nap. Mégse lép fel egy közösség sem a gyilkos ellen ilyen szinten. Vagy csak nekem tűnik fel, hogy az állatvédők, a legagresszívabb állatok?

2020. ápr. 20. 14:58
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

"A parkba wécéző kisgyereket nem láttam mifelénk."

És? Mifelénk meg parkba kakiló kutyát nem látni. Tehát akkor nincs is.

"Ki írt ilyet, hogy kutyákat kéne mérgezni?"

41-es válaszod.

"Azért egy kutyát továbbra sem kellene emberhez hasonlítani."

A zajt hasonlítottam a zajhoz. Te raksz állandóan, minden válaszodban relációs jelet ember és kutya közé.

"Az "én vagyok a világ közepe" azt a kutyások hiszik, hogy ők azok, a kutyájukkal együtt."

Valahogy mégse ők akarnak kiirtani minden élőlényt, ami megzavarja az ő kis nyugodt aurájukat.

Mit forgattam ki pontosan? :)

2020. ápr. 24. 08:35
 52/55 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg érdekelne, hogy mi nem egyértelmű az állatvédelmi törvényben. Mi az, ami szerinted nem elég konkrét?
2020. ápr. 24. 08:36
 53/55 anonim ***** válasza:
31%
Nem, a kutyások mindent betiltani akarnak, ami megzavarja a kutyájuk auráját. Lásd: tűzijáték. Meg kiírtani azokat az embereket, akik nem értenek egyet, hogy kutyának áll a világ.
2020. ápr. 24. 11:46
 54/55 anonim ***** válasza:

Ki akart bármilyen embert kiirtani? :D

2020. ápr. 24. 11:53
 55/55 anonim ***** válasza:
Hát itt a városomba történt az az eset, mikor a kutyáját levivő kutyaőrűlt gazda, a játszótéren beszélgetett a többi kutyással, a kutyája meg össze-vissza rohangált póráz nélkül (közterületen kötelező lenne a póráz) A kutya rohangált úton át, keresztül-kasul, a gazdája le se xarta, míg elütötte egy autó. Akkor persze odarohant egyből a gazdája, a többi állatvédővel együtt. Aztán még az állatvédők akartak Olaszliszkát játszani, mert elütötték a kutyát. Na ennyit a nagyon "inteligens" állatvédőkről.
2020. ápr. 25. 09:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!