Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az normális dolog, hogy 35...

Az normális dolog, hogy 35 éves koromra besokalltam az emberektől?

Figyelt kérdés

Régen még elvitázgattam másokkal egy csomó dologról, ma már csak legyintek és ráhagyom mindenkire a saját hülyeségét. Nincs kedvem elmondani a véleményem, nem akarok mesélni a dolgaimról. Nem igénylem a társaságot, unom a felesleges cseverészést.

Ez vajon tartós állapot vagy múlandó? Veletek volt ilyen?

2020. ápr. 12. 01:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A személyre szabott hülyeségek előbb-utóbb mindenkit felőrölnek, - csak az a kérdéses, hogy a végén miként dolgozza fel ezt az egyén. -Nem véletlen, hogy egyre több és több a fizikális erőszak, gyilkosság a hétköznapi életben! Van, aki csak simán megőrül, - addig nincs gond, amíg magában beszél valaki félhangosan, de amikor már kiabálva válaszol is!... Túl sokan lakjuk már ezt a bolygót, de nyilvánvaló, hogy önként nem fog a saját életéről senki lemondani csak azért, hogy mások életkörülményein javítson, - egyikünk sem kéredzkedett a világra, legyártottak mindenkit akaratán kívül... Az országok vezetőinek ez buli, mert mindenki egy adószám, aztán ha már nem lehet kifacsarni adókat valakiből, mehet a levesbe. Van, ahol nyíltan, van ahol diszkréten... Igazából NEM kívánom senki halálát, de az olyan típusú járványok, mint amilyet most is visel az emberiség, eléggé komoly figyelmeztetések arra vonatkozóan, hogy jó lenne észhez térnie az emberiségnek. Látszólag a természet aprítja az emberiséget, de ezt a járványt IS emberi hülyeség idézte elő. Az egyik ilyennel majd csak kiirtjuk magunkat.

Gratulálok, - hogy ilyen kitartó voltál!

2020. ápr. 12. 10:16
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

31 évesen én is így érzek.

De már annyira, hogy sokszor itt sem veszem a fáradtságot, egy-egy hosszabb válaszhoz, mert nincs kedvem utána a vitához.

2020. ápr. 12. 10:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mai átlag embereken végignézve teljesen normális.
2020. ápr. 12. 11:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen én is teljesen igy vagyok mindennel..

szerintem ez nem depresszió (valójában nem tudom)

2020. ápr. 12. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!