35 évesen egy csaj zenei stílusát a magunkénak hazudni. Normális dolog ez?
Unokatestvéremről van szó, 34 éves férfi, kedvence volt a Lovasi meg a Quimby meg a többi általam alterosnak mondott zenekar (lehet hogy ezt pont nem annak hívják, nem tudom). Én mindig az elektronikus zenét szerettem, sokszor hívtam bulikba, de ő lenézte az ilyen fajta zenéket. Drogosnak titulálta őket és kcsög-zenének (ahogy ő mondta). Alteros fesztekre járt, stb. Lett egy nője akit eljegyzett, aki EDM-es. Neki a kezdetektől azt mondja, hogy ő is az! Csodálkoztam hogy kicserélte a zenekarait Skrillexre meg stb-re. Nem is tudtam a dologról, születésnapjára kapott tőlem egy alteros fesztivál jegyet, mire csodálkozott, hogy ő olyan zenéket nem hallgat és ők a Soundra mennek!
Amióta ismerem ellenzi az elektronikus zenéket, 20 évig gúnyolta a “diszkósokat”. Normális egy nő miatt ekkorát váltani és még hazudni is? Mert hazudik neki. A csaj el sem hiszi hogy Lovasit hallgatott valaha az ő vőlegénye, mert “ő nem olyan”.
Nem lesz ebből később baj? A zenei ízlés azért az ember része, az nem fordul így ki egyik napról a másikra.
Szerintem nem gond. Én se ugyanazt szeretem, mint tiniként, vagy huszonévesen. Van, amit csak 30 után fedeztem fel.
És én nem gondolom, hogy a zenei ízles fontos lenne egy kapcsolatban.
Szerintem inkább próbálj neg örülni, hogy unokatesód boldog a nővel.
Jaj, szó sincs arról, hogy neki pont megváltozott az ízlése.
Egyszerűen alkalmazkodott a kiszemeltjéhez.
Rengetegszer találkoztam már ilyennel, 20 éven keresztül full izom hiphop rajongó rapper csávó egyik napról a másikra kőkemény rocker acélbetétes bakancsban, mert pont egy olyan stílusú csajba zúgott bele...
Tudod sokan úgy gondolják, hogy ha valakivel össze akarnak jönni, akkor azt úgy érhetik el, ha azokat a dolgokat szeretik és azokkal a dolgokkal foglalkoznak, amikkel a kiszemelt, még akkor is, ha előtte totálisan távol állt tőlük.
Kvázi imponálni akarnak ezzel a csajnak/srácnak, hogy nézd, igen, én is Quimby rajongó vagyok, meg imádom a Hiperkarmát, közben gyorsan rákeresnek a jutubon a legnépszerűbb számaikra, hogy legalább minimálisan tudják, miről beszélnek, mert egyébként meg az életükben nem hallgattak alter zenét, sőt egyenesen gyűlölték...
Ez nagyon tipikus, semmi meglepő nincs benne. De én nem nevezem hazugságnak, egyszerűen csak alkalmazkodásnak. Ha valakinek ez így jó, hát csinálja, ártani végülis nem árt vele senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!