Hogy magyarázzam meg a haveromnak, hogy ne hagyja, már, hogy minden féle szép lány kihasználja?
Ő neki az a fontos, hogy egy csaj jól nézzen ki, és nem érdekli semmi, csak hogy a csaj kedvében járjon, és össze jöjjön vele.
És sosem sikerül neki 1 csajnál sem... Mert mind arra megy, hogy kihasználja.
Évfolyam társam volt, és az osztálytársa csaj az kb rajta élősködött, de semmit nem adott cserébe egy "köszin" kívűl. hogyan? Pl a haverom kocsival járt suliba utolsó 2 évben. A csaj meg utolsó évben, "valamiért" összehaverkodott vele, és mindig haza fuvaroztatta magát.
Előtte 1 szót nem beszéltek 3 évig, mindig ha kérdeztem osztálytársairól nem sok mindenkiről tudott beszélni nekem, mert nem beszélt velük.
Engem nem is érdekelt volna a dolog, nem az én pénzemen vite haza, de az inkább igen, hogy jön ki a suliból haverom, ott várom, dumálnánk, erre jön kia csaj, hogy "akkor haza viszel?"
De tényleg ez nagyon sokszor, minden napos volt kb. A csajtól mást nem hallottam, mint a "Oda adod a telefonod, fel kell hívnom valakit! és a Akkor haza viszel?"
Bezzeg, ha én kértem meg, hogy "Lekéstem a buszt, fél óra múlva jön a kövi, eldobsz haza?" akkor haverom: "Dehogy is, az messze van!" holott 10 perc volna lett az egész, a csaj messzebb lakott...
És azért tett a csajnak ilyeneket, hogy majd így bevágódik nála.
Közben a csajnak volt mind végig barátja.
És mindig ezt látom. Van valami csaj, aki tetszik neki, de a csaj, csak kihasználja, vagyunk valahol, össze futunk egy csajjal a buszon, vagy utcán, és akkor oda jön, hogy róla telefonál, kölcsön kérnek pár 100ft meg cigit, akkor kérdem, hogy ez ki volt, és mondja, hogy "hát az XY jó csaj mi? :D:D:D"
Engem zavar. Lehet nem az én dolgom, de nem fer, hogy engem mint a legjobb barátjai közül 1 et, leszar holmi csajért, aki szépen rápislogott, és utána a földig kihasználja.
Nem lenne baj a dologgal, ha legalább a csaj lefeküdne vele, vagy bármi... :D De még 1 puszit se adnak neki...
Hogy magyarázzam már el neki, hogy akkor csináljon már ilyeneket, ha a csaj ad is valamit cserébe?
Megvan a véleményem a barátodról, aki neked nem tesz szívességet, egy nőnek meg pitizik, csak azért, mert szép. Egyáltalán nem csak a csajok viselkedése bírálható. Barátod a farkával gondolkodik, értelmes nő nem bánna így senkivel és értelmes pasi sem viselkedne így, erősen lúzer-gyanús, nem becsülik semmire, a háta mögött tuti kiröhögik.
Mondd meg neki, hogy nézze már meg kívülről magát, miért éri meg ez neki? Csak alázza magát minden alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!