Ez mennyire normális dolog?
Pár hónapja írtam ki egy kérdést, arról, hogy a sógornőm állandóan itt van naphosszat nálunk. Nos ugyan az vagyok viszont egészen más dolgok vannak amiket nem tudok még érteni.
Van a páromnak egy keresztlánya és a sógornőm nem dukál velük mert valami nézeteltérés volt egy telefon miatt. Előtte imádta a kislányt mostmár köszönni sem köszön neki,mert utálja a szüleit, egyik nap pont egyszerre voltak itt és a sógornőm nem jött oda közénk hanem kint gubbasztott és nem szólt senkihez. Mi pedig a gyerekekkel játszottunk a párom is és a kislány szülei is. Senki sem mondta neki hogy ő ne tegye ezt. És a sógornőm most ezert haragszik rám,gondolom,hogy vele nem foglalkoztam, de kérdezem én ,nekem semmi közöm az ok konfliktusukhoz akkor nem húzódok félre miatta. Egy másik eset: voltak disznótorba és hoztak nekünk kóstolót friss kolbászt amire azt hittük sült,mert tök meleg volt még és úgy is volt becsomagolva,sőt O mondta hogy fogyasszuk egészséggel,nos én nem kívántam így a páromnak raktam el másnapra munkába ,de jött a baj, kiderült, hogy tök nyers. Tehát max meg melegitette. Természetesen én voltam le tolva,hogy miért nem nézem meg,de azért nem mert azt hittem van annyi esze , hogy akkor atsuti rendesen ha már elkezdi. Szoval ezek vannak és azóta megint volt itt tegnap,de hozzám se szólt ,én sem hozzá,kint ült mint egy szobor és nézett le földre. Szerintetek én vagyok nagyon hü*lye vagy tényleg érdekes egy valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!