Normális dolog azon aggódni, hogy hányan fogják lájkolni a profilképemet?
Figyelt kérdés
Félek hogy kevesen, így aztán inkább nincs is profilképem.2019. aug. 15. 20:45
1/6 anonim válasza:
Nem normális ha őszinte akarok lenni, olyan értelemben meg mégis az hogy rengetegen tesznek így.
2/6 anonim válasza:
Nem, nem normalis. Akkor sem ha sokan aggodnak emiatt.
3/6 anonim válasza:
Az én profil képemen van 5 like abból 1 az anyám, 2 viszonzás, a maradék 2 pedig valószínűleg szánalom like, erről ennyit :D
4/6 anonim válasza:
Én pont azon szoktam csodálkozni, hogy felteszek egy tök érdekes képet, vagy kiírok valami fontos eseményt, és jön 2-7 like, de ha évente egyszer lecserélem a profilképem arra valahogy kényszeresen lájkolni kezdenek, pedig nincs semmi érdekes rajta. Annyira hülyeség ez. Tegyél ki valami elégedett képet magadról ahogy borsófőzit eszel virslivel, és gondold azt hogy aki nem lájkol az mind irigy rád. A celebeknél úgy láttam ez beválik. Írd is ki hozzá, hogy ezt nektek spenótevők, vagy ilyesmi.
5/6 anonim válasza:
Nem normális, de én is ezen szoktam aggódni.
6/6 anonim válasza:
Nekem viszonylag nincs is sok ismerősöm.
Én is aggódnék akaratosan vagy akaratlanul is, ezért felteszem a képet és privátra állitom, így nem tudnak lájkolni. Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!