Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen messzire mernétek...

Milyen messzire mernétek menni a gonoszságban, ha bármiben szabad kezet kapnátok és nem lenne következménye?

Figyelt kérdés

Most ne kalkuláljuk bele hogy lenne aki meghátrálna. Tegyük fel, hogy bármit találtok ki, azt meg is tehetitek.

Őszinte leszek, nekem van olyan is, amit még Tor böngészőn keresztül sem vállalnék fel. De pl egyes emberek nyomorba döntését (teljes anyagi, erkölcsi, mindennemű kihasználását) szemrebbenés nélkül megtenném. Van aki utálok annyira, hogy ha tehetném, még a lelkét is elvenném, és a saját hasznomra fordítanám.

Ti mit csinálnátok, meddig mennétek?

2020. ápr. 11. 17:46
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Ja egyébként edzéssel vezetem le a dolgokat. Nen úgy utálom az embert hogy rá gobdolok egész nap mit tennék vele stb, csak keresztbe tett nekem puszta féltékenységből-rosszibdulatból.
2020. ápr. 12. 06:04
 32/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, te beteg vagy.
2020. ápr. 12. 17:10
 33/34 anonim ***** válasza:
9%
Simán elvenném én is gombnyomásra emberek életét, nem is kell hogy utáljam őket. Erről szoktam fantáziálni nagyon sokszor. :) 29/N
2020. máj. 20. 22:23
 34/34 anonim ***** válasza:
Elvenném a rossz emberek életét. Mert megérdemelnék. És nem érdekelne mennyien ítélnek el.
2020. máj. 31. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!