Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehetek újra balkezes? (kétkez...

Lehetek újra balkezes? (kétkezes) Nem lesz rossz következménye, vagy hátränya?

Figyelt kérdés

Kiskoromban jobb kézre neveltek, pedig balkezes vagyok.Azota jobb kezem a domináns,bal kézzel is csinálok dolgokat de ritkán,írni jobb kezzel írok.Ovoda óta dadogok,még most is. Jó lenne ha visszaszoktatnám magam balkézre? Bal lábam a domináns,írni nagyon rondán írok,szépen rajzolok,de lehet bal kézzel szebben mennne?

Dobolni is akartam, de mindig a jobbos dobra probáltak tanítani, de nem ment, balkézzel meg ügyetlenebb voltam, de ballábbal jobb.Matekbol sem vagyok valami jó.

Szóval lenne valamilyen probléma ha újra balkezes lennék? Beszédhiba stb..

2019. márc. 13. 07:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez orvosi kérdés, ott kéne kérdezni.
2019. márc. 13. 09:43
 2/2 anonim ***** válasza:
A visszaszoktatás nem lenne megoldás a gondra. Ergo nem múlna el a dadogás attól, hogy visszaszoktatnád magad balkezességre. Egy szakértőt keress fel, hogy milyen módon tudnál könnyíteni az életedben ezeken a dolgokon
2019. márc. 13. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!