Köze lehet kétkezességemnek a szövegértés nehezen érthetőségéhez és a logikus gondolkodás (matek) nehézségéhez?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan kétkezes vagyok-e. Kiskoromban mindakét kezemet használtam, de mára már úgy alakult ki hogy bal kézzel csak írok, rajzolok, többi mást mind jobbal...(sportok, napi teendők stb.) és jobb lábas is vagyok. Semmelyik kezemet se én se más nem erőltette hogy használjam, csak jártam ilyen fejlesztő tornaszerűségre. Nem tartom magamat hülyegyereknek de úgy figyeltem meg hogy elég lassú a felfogóképességem, rossz a szővegértésem stb. Lehet valami köze egymáshoz ezeknek a dolgoknak?2017. okt. 14. 21:50
1/3 anonim válasza:
Nem valoszinu. A szovegertest es a matekot gyakorolni kell akkor jo leszel benne, ha nem gyakorlod akkor meg nem.
2/3 anonim válasza:
Kétkezes balos vagyok, de mindig jól ment a matek. Akkor lehetnek ilyen gondok, ha valamelyik kezedet erőltették kiskorodban.
3/3 Metionin válasza:
Én is kétkezes vagyok, jobb kézzel írok papírra, ballal táblára, a tevékenységekhez pedig megszokott kezet használok (mosogatni jobbal, ajtót nyitni, villanyt kapcsolni ballal, stb.) Fejlesztő tornára én is jártam. A matekkal voltak gondjaim, a szövegértés viszont kiemelkedően jól ment mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!